Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται το “Fable III”

To “Fable III” διατίθεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά για Xbox 360, από τη Microsoft Game Studios και τη Lionhead Studios.

Μία συνταρακτική περιπέτεια δράσης με φόντο τις επικές μάχες και τις αγωνιώδεις αποφάσεις που καλούνται να λάβουν οι παίκτες, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η σειρά.

Το «Fable III» προσκαλεί τους παίκτες σε άλλο ένα θρυλικό ταξίδι όπου κυριαρχούν τα ηθικά διλήμματα και οι συνέπειες των πράξεων τους, καθώς αγωνίζονται για να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία υποδυόμενοι το Βασιλιά ή τη Βασίλισσα του κόσμου της Albion.

Με δράση που κόβει την ανάσα και με την πλοκή της ιστορίας να μαγνητίζει τους παίκτες, πρόκειται για το απόλυτο «must» φέτος τα Χριστούγεννα για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Οι σχέσεις που δημιουργεί ο παίχτης, οι σύμμαχοι και οι εχθροί που αποκτά, σε συνδυασμό με τις υποσχέσεις που επιλέγει να τηρήσει ή να αθετήσει στην πορεία, θα καθορίσουν τη μοίρα των υπηκόων της Albion. Προσφέροντας μία περιπέτεια δράσης δίχως προηγούμενο με πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως δυναμικές λειτουργίες παιχνιδιού με έναν παίκτη (single-player) και συνεργασίες (co-op) για να μπορεί ο παίκτης να μοιράζεται τις εμπειρίες με ένα φίλο του στον καναπέ του σπιτιού του ή μέσω του Xbox LIVE.

Οι ατελείωτες λίστες και μενού ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Στο «Fable III», θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα αντικείμενα που θα συλλέξετε (collectibles), τις στολές, τα όπλα, την περιουσία σας και πολλά άλλα μέσω ενός ευέλικτου, τρισδιάστατου interface που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας.

Οι διάλογοι των χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι από τις φωνές των πιο λαμπερών αστέρων του Χόλιγουντ, όπως οι John Cleese, Simon Pegg, Michael Fassbender και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Sir Ben Kingsley.

Το νέο Fable διατίθεται σε κανονική έκδοση στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €67 και Limited Collector’s προσφέρει επιπλέον αποκλειστικό περιεχόμενο και η τιμή του θα είναι €82.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε