Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχονται δύο νέες λειτουργίες στα Windows 10!

Έρχονται δύο νέες λειτουργίες στα Windows 10!
Λειτουργίες όπως είναι το Picture in Picture αλλά και το αυτόματο κλείδωμα με το smartphone έρχονται με το update των Windows 10!
 
Οι χρήστες που συμμετέχουν στο Insider Program της Microsoft μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες λειτουργίες που θα κυκλοφορήσουν στα ανανεωμένα Windows 10 μετά το Creator’s Update του που θα γίνει τον Απρίλιο.
Στα νέα Windows 10 οι χρήστες που τα έχουν δοκιμάσει έχουν ενθουσιαστεί με την νέα λειτουργία “Compact Overlay” η οποία τους επιτρέπει να συνεχίσουν να παρακολουθούν μία video κλήση ή ένα video σε παράθυρο το οποίο παραμένει πάνω από αλλά ανοιχτά παράθυρα και παράλληλα να χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές.
Εκτός όμως από την νέα λειτουργία Picture in Picture η Microsοft έχει προσθέσει τα Windows 10 μία νέα λειτουργία η οποία ονομάζεται “Dynamic Lock” και στην ουσία μπορεί και κλειδώνει τον υπολογιστή αυτόματα όταν απομακρύνεται το smartphone του χρήστη. Η σύνδεση μεταξύ smartphone και υπολογιστή γίνεται μέσω Bluetooth κι έτσι όταν κόβεται τότε ο υπολογιστής κλειδώνει μετά από κάποιο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε