Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έρχονται νέες αλλαγές στο Facebook!

Έρχονται νέες αλλαγές στο Facebook!

Τo Facebook επεξηγεί κι ετοιμάζει νέες αλλαγές στην πολιτική απορρήτου του.

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, με αφορμή την είσοδό του στο χρηματιστήριο, ετοιμάζει νέες αλλαγές στην πολιτική απορρήτου καθώς και αρκετές διευκρινίσεις γι’αυτές που ήδη ισχύουν για να μπορέσουν έτσι οι χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα ποιες πληροφορίες μοιράζονται με τους υπόλοιπους.
 
Ανάμεσα στις αλλαγές του Facebook και οι πληροφορίες των χρηστών που παραμένουν πάντα εμφανείς, όπως είναι το φύλο το οποίο είναι ορατό ακόμη και στα παιχνίδια, για να μπορέσουν οι χρήστες που παίζουν μεταξύ τους να γνωρίζουν με ποιον ή ποια παίζουν.
 
Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες προφίλ κάθε χρήστη, η οποίες είναι ορατές σε όλουςκαι το Facebook το μόνο που συμβουλεύει τους χρήστες που δεν θέλουν να φαίνεται η φωτογραφία του προφίλ είναι απλά να τη διαγράψουν.
 
Λίγες μέρες πριν την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο και με αφορμή την ραγδαία αύξηση της χρήσης του κοινωνικού δικτύου μέσω smartphone, η εταιρία έκρινε σκόπιμο να επεξηγήσει και τι συμβαίνει με την πολιτική απορρήτου από τις φορητές συσκευές
 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε