Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχονται οι νέες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Sony!

Η Sony παρουσίασε μια νέα σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών με για να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Οι νέες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τεχνολογίας Cycle Energy της Sony σκοπεύουν να προσφέρουν στους καταναλωτές την κατάλληλη μπαταρία για ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών εφαρμογών.
Απορρίπτοντας την προσέγγιση «one-size-fits-all», οι μπαταρίες Cycle Energy κυκλοφορούν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν την πλέον κατάλληλη για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα Multi-Use και High Capacity με το λογότυπο  Cycle Energy.
Οι μπαταρίες Multi-Use είναι ιδανικές για να αντικαταστήσουν τις συμβατικές αλκαλικές μπαταρίες και έχουν εξαιρετική απόδοση σε κάθε συσκευή. Και για μεγαλύτερη ευκολία διατίθενται προ-φορτισμένες και έτοιμες για άμεση χρήση.
Οι μπαταρίες High Capacity είναι κατάλληλες για συσκευές που καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια, όπως οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, και έχουν μεγάλη απόδοση για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μεταφράζεται σε πενταπλάσιες φωτογραφίες ανά φόρτιση, σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες.
Με τυπικό κύκλο ζωής 1.000 επαναφορτίσεων, οι μπαταρίες Multi-Use τεχνολογίας Cycle Energy είναι μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση απέναντι στις συμβατικές αλκαλικές μπαταρίες.

Για κάθε μπαταρία “Cycle Energy Multi-Use” που θα αγοραστεί, 1.000 αλκαλικές μπαταρίες λιγότερες θα καταλήξουν στα σκουπίδια.

Ειδικά σχεδιασμένες για συσκευές που «διψούν» για ενέργεια, οι μπαταρίες Cycle Energy High Capacity διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή χωρητικότητα. Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, παιδικά παιχνίδια και φακοί συμπεριλαμβάνονται στις πολλές συσκευές οι οποίες θα δουλεύουν καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τις μπαταρίες High Capacity.
Όλες οι μπαταρίες Cycle Energy και οι φορτιστές τους διατίθενται σε νέα, φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία, η οποία είναι μικρότερη και ελαφρύτερη για καλύτερη τοποθέτηση στα σημεία πώλησης και αποτελεσματικότερη μεταφορά.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε