Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Έρχονται παιχνίδια στο Google+

Η Google έδωσε το πράσινο φως και πλέον στο Google+ μπορούμε να βρούμε και παιχνίδια…

Είναι γεγονός! Από σήμερα στο Google+ κάθε χρήστης θα μπορεί να παίζει παιχνίδια αφού πλέον το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google θα υποστηρίζει third-party games!

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει οτι κάθε χρήστης που έχει λογαριασμό στο Google+ θα μπορεί μέσα από το ειδικό section να παίξει παιχνίδια όπως ακριβώς δηλαδή μπορεί να κάνει τόσο καιρό και στο Facebook.

Μερικά από τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στην αρχή θα είναι το Angry Birds, το Diamond Dash, το δημοφιλές Dragon Age: Legends, Sudoku, το Zombie Lane το Zynga Poker για τους τζογαδόρους καθώς και πολλά ακόμα.

Πάντως η Google μπορεί να επέτρεψε τα παιχνίδια στο κοινωνικό της δίκτυο όμως δεν σκοπεύει να επιτρέψει στον καθένα να ανεβάσει ότι παιχνίδια θέλει όπως γίνεται στο Facebook, αφού οτι ανεβαίνει θα πρέπει πρώτα να πάρει έγκριση από τους ειδικούς.

Αυτό είναι σίγουρα λίγο περίεργο για πολλούς όμως αν το καλοσκεφτεί κανείς θα δε οτι με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλει να αποφύγει τα spam αλλά και να έχει ποιοτικά παιχνίδια και όχι ο,τι να ‘ναι όπως γίνεται στο Facebook!

Τέλος αν ακόμα δεν έχετε βρει πρόσκληση για το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, μπορείτε απλά να μας στείλετε email στο newsittech@newsit.gr και θα σας στείλουμε εμείς.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε