Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχονται τα νέα οικονομικά κινητά της Nokia με διπλή SIM!

Η Nokia ανακοίνωσε ότι οι δύο νέες συσκευές με υποστήριξη διπλού SIM, Nokia X1-01 και Nokia C2-00, πρόκειται σύντομα να αρχίσουν να διατίθενται στην Ελλάδα.

Τα Nokia X1-01 και Nokia C2-00 προορίζονται για ανθρώπους που θέλουν μια ανθεκτική, χρηστική και κομψή συσκευή για περισσότερες από μία συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

“Η υποστήριξη διπλής SIM δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές ανησυχούν για το κόστος του λογαριασμού κινητής, να συνδυάζουν κάρτες από δύο ή περισσότερους παρόχους, ώστε να πετύχουν τη βέλτιστη οικονομία. Επίσης, επιτρέπει σε εκείνους που θα ήθελαν να διαχωρίζουν τα επαγγελματικά από τα προσωπικά τους τηλεφωνήματα, ή σε ακόμη και σε διαφορετικά μέλη μιας οικογένειας, να χρησιμοποιούν μια κοινή συσκευή με διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε περίπτωση.”

Το Nokia X1-01 Dual SIM επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόσουν τη χρήση δύο καρτών SIM στις προσωπικές τους ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να δώσουν ξεχωριστό όνομα σε καθεμία από τις δύο κάρτες, να ορίσουν ξεχωριστό λογότυπο που θα εμφανίζεται στην οθόνη, και να ορίσουν διαφορετικό ring tone για κάθε SIM. Το Nokia X1-01 διαθέτει ακόμη, music player, ραδιόφωνο FM και άλλα πολλά εργαλεία για την καλύτερη απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής.

Tο Nokia C2-00 είναι το πρώτο κινητό που διαθέτει λειτουργία “easy swap” με την οποία ο χρήστης αλλάζει κάρτες SIM χωρίς να χρειάζεται να σβήνει τη συσκευή. Το Nokia C2-00 αναγνωρίζει μέχρι πέντε διαφορετικές κάρτες SIM με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να αλλάζει settings κάθε φορά που χρησιμοποιεί διαφορετική κάρτα SIM.

Επίσης, χάρη στη λειτουργία SIM key manager η αντιγραφή των contacts από τη μία SIM στην άλλη ή στη μνήμη του τηλεφώνου γίνεται εύκολη υπόθεση. Tο Nokia C2-00 υποστηρίζει έως 32GB μνήμης και επίσης επιτρέπει την πρόσβαση σε υπηρεσίες Ίντερνετ και email.

Η διάθεση των δύο συσκευών στην ελληνική αγορά θα αρχίσει στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 45€ για το Nokia X1-01 και τα 55€ για το Nokia C2-00.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε