Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έρχονται τα νέα Windows Phone 7!

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 θα είναι σύντομα διαθέσιμα από κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο.
 
Η Microsoft μαζί με τους συνεργάτες της, παρουσίασε εννέα νέες συσκευές οι οποίες θα χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό της εταιρίας, Windows Phone 7 και οι οποίες θα είναι διαθέσιμες, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία και Αυστραλία, από κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
 
Τα νέα κινητά με Windows Phone 7 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μία πλούσια ποικιλία κομψών συσκευών από κατασκευαστές, όπως η Dell, η HTC Corp., η LG και η Samsung ενώ στην ελληνική αγορά πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους κατά την εορταστική περίοδο του 2010 αλλά και μέσα στο 2011.
 
Με τις υψηλές προδιαγραφές των συσκευών που θα υπάρχουν στην αγορά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες μιας και τα Windows Phone 7 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία καθιστά το τηλέφωνο πιο χρηστικό, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα τα πράγματα που ενδιαφέρουν το χρήστη, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί τις εργασίες του ταχύτερα.

Επίσης το νέο λειτουργικό επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να αξιοποιούν γρήγορα και εύκολα δεδομένα, πληροφορίες και υπηρεσίες από τον Παγκόσμιο Ιστό και τις εφαρμογές ενώ οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν διακρίνονται για το μοναδικό design και τις υπηρεσίες που ενσωματώνουν από το πλούσιο portfolio της Microsoft, όπως το Xbox LIVE, Microsoft Office Mobile, Zune, Windows Live, Bing και άλλα.

Τέλος οι αναζητήσεις γίνονται πιο εύκολες, καθώς έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό κουμπί που βοηθάει τους χρήστες να βρουν ό,τι χρειάζονται, είτε αυτή η πληροφορία βρίσκεται στις επαφές τους, είτε στο email, είτε στον Παγκόσμιο Ιστό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε