Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εσείς έχετε παίξει αυτά τα “κρυφά” παιχνίδια στο Facebook;

Εσείς έχετε παίξει αυτά τα “κρυφά” παιχνίδια στο Facebook;

Δείτε ποια είναι και πως μπορείτε να παίξετε τα “κρυφά” παιχνίδια που προσφέρει το Facebook σε όλους τους χρήστες του

Το Facebook για να μπορέσει να κρατήσει ακόμα περισσότερη τους χρήστες του έχει κυκλοφορήσει μερικά παιχνίδια έτσι ώστε να περνάει ακόμα πιο “δημιουργικά” η ώρα όταν βρίσκονται σε αυτό και δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να κάνουν.
Ξεκινάμε με το μπάσκετ! Αν κάποιος χρήστης έχει όρεξη να παίξει μπασκετάκι μέσα στο Facebook το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει το Messenger και στη συνέχεια να στείλει ένα emoji με μία μπάλα του μπάσκετ σε ένα φίλο του και απλά να πατήσει πάνω της…. 
Αν τώρα κάποιος θέλει να παίξει μπαλίτσα το μόνο που έχει να κάνει να στείλει το emoji με τη μπάλα του ποδοσφαίρου και στη συνέχεια να κάνει κλικ επάνω της.
Τέλος για εκείνους που τους αρέσουν τα παιχνίδια σκέψεις και στρατηγικής το Facebook προσφέρει ένα ειδικό σκάκι το οποίο ο παίχτης για να το ξεκινήσει θα πρέπει να γράψει στο Messenger “@fbchess” και στη συνέχεια να παίξει γράφοντας τις κινήσεις των κομματιών στο Messenger έτσι:
P για τα πιόνια, K για το Βασιλιά, Q για την Βασίλισσα, B για τον στρατηγό, N για το άλογο και R για τον πύργο. Αν για παράδειγμα θέλει να κουνήσει την βασίλισσα στο C5 θα πρέπει να γράψει @fbchess Qc5.
 
Αυτά για την ώρα όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε κι άλλα “κρυφά” παιχνίδια στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε