Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Essential Phone ξαναπαρουσιάζεται στις 25 Αυγούστου

Essential Phone

Το “First Look Event” για το πολυαναμενόμενο smartphone του δημιουργού του Android Andy Rubin, θα γίνει στις 25 Αυγούστου

Μετά την παρουσίαση του πριν μερικούς μήνες το Essential Phone του δημιουργού του Android σύμφωνα με αφίσα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ξαναπαρουσιάζεται στις 25 Αυγούστου σε εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε εκπροσώπους τύπου όπως συνηθίζουν να κάνουν οι εταιρίες.

Essential Phone Poster

Το νέο Essential Phone αναμένεται να έχει μία πολύ φωτεινή QHD οθόνη 5.71 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1312, και αναλογία 19:10 η οποία θα έχει επικάλυψη Gorilla Glass 5 για να μην σπάει και χαράζεται εύκολα.

Στο εσωτερικό του θα έχει τον 8πύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835, τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 540 GPU, 4GB μνήμη RAM και 128GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Στο πίσω μέρος του διαθέτει διπλή κάμερα 13MP (dual RGB + Mono) + 13MP (True Monochrome) με διάφραγμα f/1.85 με τεχνολογία Image Fusion καθώς και Hybrid AutoFocus ενώ στο μπροστινό μέρος η κάμερα του θα είναι στα 8MP με διάφραγμα f/2.2.

Φυσικά θα διαθέτει όπως πλέον τα περισσότερα smartphones της κατηγορίας του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και η μόνη θύρα του θα είναι μία USB Type-C χωρίς την παρουσία θύρας ακουστικών.

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στο First Look Event όπου εκεί αναμένεται να μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις