Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έβαλε το iPad στο αμάξι του!

Μέσα σε όλο τον πανικό με τα video για το iPad κάποιος είχε μια πολύ καλή ιδέα… το έβαλε στο αμάξι του!

To iPad προκάλεσε πανικό σε όλους τους φανατικούς της τεχνολογίας απο τη μέρα που κυκλοφόρησε. Ήταν αναμενόμενο άλλωστε αφού το tablet της Αpple έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, τόσο για τη σχεδίασή του αλλά και την τεχνολογία του.

Κάποιοι φανατικοί οπαδοί θέλησαν να κάνουν κάποια τεστ για να δοκιμάσουν τις αντοχές του νέου gadget κι έτσι δημιούργησαν αρκετά video και τα ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Μέσα σε αυτά τα video καταστροφής και κακομεταχείρισης ένας τύπος είχε μια φοβερή ιδέα που ίσως εμπνεύσει πολύ κόσμο στο μέλλον. Έβαλε το iPad μέσα στο αυτοκίνητο του.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε στο παρακάτω video είναι σίγουρα εντυπωσιακό και θα δώσει πολλές ιδέες σε προγραμματιστές για να κατασκευάσουν νέες εφαρμογές που θα αξιοποιούνται για το αμάξι.

Το μόνο πρόβλημα που δεν θα μπορούσε να λείπει και απο αυτό το προϊόν της Apple, είναι κλασικά οι θερμοκρασίες λειτουργίας που ανεβαίνουν και πρέπει να είναι κάτω απο 45 βαθμούς οπότε χωρίς κάποιο extra cooler μάλλον δεν θα βγάλει το καλοκαίρι…!.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε