Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εβδομάδα τεχνολογίας στο κέντρο της Αθήνας!

Όλες οι νέες τεχνολογίες που κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν θα βρίσκονται από την Πέμπτη 07 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην τεχνόπολη στο Γκάζι!

Με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στους τομείς των νέων τεχνολογίων, της καινοτομίας, της ψυχαγωγίας, της δημιουργικότητας και του νέου ψηφιακού πολιτισμού, το Athens Digital Week θα διεξαχθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Το Athens Digital Week αποτελεί το φεστιβάλ τεχνολογίας που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και κάθε χρόνο, συγκεντρώνει πάνω από 35.000 επισκέπτες, πραγματοποιώντας πάνω από 12 ώρες σεμιναρίων και 40 ώρες διαλέξεων καθώς και κορυφαίων επιστημόνων και ειδημόνων παγκοσμίου εμβέλειας, αλλά και εγχώριων ανεξάρτητων ομάδων.

Παράλληλα, πάνω από 15.000 ευρώ δίνονται ως έπαθλα σε διαγωνισμούς κάθε χρόνο. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Η φετινή θεματολογία του Athens Digital Week έχει στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης, με την προβολή δράσεων και ιδεών που συμβάλλουν στη μετατροπή της γνώσης σε καινοτομικά προϊόντα, διαδικασίες και υπηρεσίες, στη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, στην υποβοήθηση μεταφοράς τεχνολογίας και τεχνογνωσίας προς τις επιχειρήσεις και στην κάλυψη του χάσματος μεταξύ τεχνολογικής γνώσης και αγοράς.

Το φεστιβάλ αποτελείται από εννέα Θεματικές ενότητες και δύο ζώνες με ομιλίες και παρουσιάσει.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση εδώ

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε