Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φήμες για το Google Phone

Tο λειτουργικό της Google έχει ήδη φορτωθεί σε αρκετά τηλέφωνα…

…δεν έφτανε όμως μόνο αυτό. Φήμες που η εταιρεία ούτε διαψεύδει αλλα και δεν επιβεβαιώνει είναι οτι μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε ένα smartphone με το logo της Google. Πέρα από το λειτουργικό η Google θα έχει και την ευθύνη της κατασκευής (hardware).

Για να υλοποιηθεί αυτό η Google θα χρειαστεί να συνεργαστεί με έναν από τους υπάρχοντες κατασκευαστές Το φαβορί για την συνεργασία είναι η HTC, η οποία έχει χρησιμοποιήσει το Android, το λειτουργικό της Google, σε πολλές συσκευές της.

Στο Internet πάλι, οι φήμες που κυκλοφορούν υποστηρίζουν ότι ο κατασκευαστής θα είναι Κορεάτης και όχι Ταϊβανός (όπως η HTC).
Η Samsung που είναι απο τις επικρατέστερες Κορεάτικες συνεργάζεται με την Apple και προμηθεύει υλικό για το iPhone, οπότε δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με την LG την άλλη μεγάλη εταιρεία στην Κορέα.
Αυτές βέβαια είναι φήμες που κυκλοφορούν στο internet και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα επίσημα. Όμως σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν το πρώτο Google Phone μέσα στους πρώτους μήνες του 2010 θα είναι γεγονός.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε