Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Gaming Festival 2012: Αυτό είναι το μεγαλύτερο Gaming Event της χρονιάς.

Gaming Festival 2012: Αυτό είναι το μεγαλύτερο Gaming Event της χρονιάς.

Από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου η καρδιά των video games χτυπάει στο  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Το CowboyΤV δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο Gaming event της χρονιάς που θα γίνει στο «Τεχνόπολις» στο Γκάζι στις 9-10-11 Νοέμβρη και μάλιστα έχει ετοιμάσει πολλές δραστηριότητες και δώρα για όσους βρεθούν εκεί. Ας δούμε όμως μερικές από αυτές….
 
Όσοι παρευρεθούν στο Festival θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε 5 Ηλεκτρονικά Αθλήματα (League of Legends, FiFa 13, SFxT, Tekken Tag 2, Dead or Alive 5), να παίξουν φυσικά πολλά νέα παιχνίδια στο Console Arena ενώ από την Κεντρική Υπαίθρια σκηνή των 150 Τετραγωνικών μέτρων θα μπορέσουν να δουν πολλές παρουσιάσεις και αναμεταδώσεις αγώνων από τον μοναδικό Cowboy, Cosplay, κληρώσεις δώρων (από κονσόλες μέχρι και τους τελευταίους τίτλους!) και πολύ μουσική από τους καλύτερους DJs!
 
Οι φανατικοί του League of Legends θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο τουρνουά και να κερδίσουν το τετραψήφιο prize pool  (το τελικό ποσό θα ανακοινωθεί σύντομα) και πάρα πολλά δώρα σε gear, που θα μοιραστούν τουλάχιστον στις 4 πρώτες ομάδες.
 
Το Σάββατο να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε οτι θα υπάρχει live παρουσίαση του πολυαναμενόμενου ” Halo4 : Waypoint ” από την Microsοft, σε μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα επιπέδου παραγωγή, ξεκινώντας στις 18.00 μέχρι και τις 22.00. 
 
Όσοι θέλουν να πάνε στο Gaming Festival θα πρέπει να ξέρουν οτι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου από τις 16.00 μέχρι τις 22.00 το Σάββατο 10 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ ενώ όσοι έρθουν ντυμένοι σαν Video Game Heroes θα έχουν free entry την Κυριακή.
 
Tο Newsit θα σας ενημερώνει για οτι γίνεται στο μεγαλύτερο Gaming Event της χρονιάς και θα σας δίνει ζωντανή εικόνα των αγώνων από το CowboyTV! Stay Tuned.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε