Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιατί ο Opera 43 είναι πιο γρήγορος από ποτέ;

Γιατί ο Opera 43 είναι πιο γρήγορος από ποτέ;

O δημοφιλής web browser, Opera, αναβαθμίζεται και πάει πλέον στην έκδοση 43 η οποία σύμφωνα με την εταιρία είναι η πιο γρήγορη που έχει δημιουργήσει ποτέ για desktops αφού χρησιμοποιεί τεχνολογίες Instant Page Loading και Profile Guided Optimization. 

Αν και οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιούνται και σε προηγούμενες εκδόσεις του browser στην τελευταία έκδοση η λειτουργία τους έχει βελτιστοποιηθεί σε τεράστιο βαθμό κάνοντας αισθητή τη διαφορά στην ταχύτητα.
Το Instant Page Loading  που υπάρχει στην έκδοση 43 του Opera web browser, μπορεί και καταλαβαίνει την ιστοσελίδα που μπορεί να θέλει να επισκεφθεί ο χρήστης από τα πρώτα γράμματα που βάζει στην μπάρα διευθύνσεων κι έτσι μπορεί και ξεκινάει τη φόρτωση της πριν ο ο χρήστης πατήσει enter κι έτσι η ιστοσελίδα μπορεί και φορτώνεται πολύ πιο γρήγορα μαθαίνοντας φυσικά από τις συνήθειες του κάθε χρήστη.
Η τεχνολογία Profile Guided Optimization μπορεί και μαθαίνει τις διαδικασίες που είναι πιο σημαντικές κατά την πλοήγηση του χρήστη, για να μπορεί με αυτό τον τρόπο να τις εκτελέσει κατά προτεραιότητα για μεγαλύτερη ταχύτητα και μικρότερη κατανάλωση επεξεργαστικής ισχύος άρα και καλύτερη απόδοση του συστήματος.
Η δωρεάν αναβάθμιση του Opera 43 είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες για Mac, Linux και Windows.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε