Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γίνε Dj, με τον υπολογιστή σου!

Γίνε Dj, με τον υπολογιστή σου!

Χειριστείτε εύκολα όλα τα τραγούδια σας που έχετε στον υπολογιστή και γίνετε ο Dj του party.

Ο DDJ-ERGO-V είναι ένας controller με πρωτοποριακή σχεδίαση που δίνει έμφαση στην εμπειρία DJ, σε συνδυασμό με τον πανεύκολο χειρισμό του παρεχόμενου λογισμικού Virtual DJ Limited Edition της Atomix Productions.

Προσφέρει εξαιρετικά απλή εγκατάσταση και χειρισμό, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου ή στις δυνατότητες. Οι μοντέρνες γραμμές και οι μικρές διαστάσεις του, που διευκολύνουν τη μεταφορά συμπληρώνονται από τη δυνατότητα σύνδεσης σε φορητό υπολογιστή με ένα μόνο καλώδιο, μέσω του οποίου τροφοδοτείται επίσης με ρεύμα.

Όλοι οι βασικοί μηχανισμοί ελέγχου και εφέ είναι έξυπνα τοποθετημένοι και άμεσα διαθέσιμοι με το πάτημα ενός πλήκτρου. Στις λειτουργίες που είναι άμεσα διαθέσιμες στο χρήστη περιλαμβάνεται ο έλεγχος τεσσάρων deck, φίλτρα, εφέ, Σημεία Άμεσης Έναρξης (Hot Cues), καθώς και θέσεις αποθήκευσης δειγμάτων (samples) με δυνατότητα loop.

Τα κυκλώματα ήχου υψηλής ποιότητας, που προέρχονται από τη σειρά επαγγελματικών μικτών της Pioneer, και η δυνατότητα εγκατάστασης σε δύο θέσεις είναι χαρακτηριστικά τα οποία δεν θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο αυτής της κατηγορίας τιμής και θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι χρήστες του DDJ-ERGO-V.

Ο DDJ-ERGO-V παρέχεται με το λογισμικό Virtual DJ Limited Edition της Atomix Productions, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες διαμόρφωσης.

 Οι πολυάριθμες λειτουργίες του Virtual DJ LE ανταγωνίζονται επάξια τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού για DJ, προσφέροντας δυνατότητες scratch, μίξης και προσθήκης μοντέρνων εφέ remix σε μουσική και βίντεο χωρίς πρόσθετο κόστος αναβάθμισης.

Εκτός από τον έλεγχο τεσσάρων deck με δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση σε οκτώ δείγματα, σε έξυπνα loop και σε πολλές άλλες δυνατότητες. Τα αυτόματα πλέγματα beat, οι εξαιρετικά λεπτομερείς κυματομορφές και το περιβάλλον χειρισμού του λογισμικού που ταιριάζει με τον ελεγκτή διευκολύνουν τον έλεγχο της μίξης.

Η νέα προσέγγιση του DDJ-ERGO-V προσθέτει μια οπτική διάσταση στην παρουσίαση προγραμμάτων DJ. Η λειτουργία Ελέγχου Παλμού χρησιμοποιεί φωτισμό για την επισήμανση των χαρακτηριστικών που εμπλέκονται στην αναπαραγωγή, την ακρίβεια ταιριάσματος των beat και το κομμάτι που έχει φορτωθεί.

Τέλος ο νέος controller είναι συμβατός με Windows αλλά και με MAC συστήματα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε