Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

God Of War III Review

Tο τρίτο μέρος της επικής τριλογίας έρχεται να δώσει ένα τέλος στις περιπέτειες του Σπαρτιάτη πολεμιστή που τα έβαλε με τους θεούς θέλοντας να κερδίσει μια θέση στον Όλυμπο.

Η ιστορία ξεκινάει με τον Κράτος να επιτίθεται στον Όλυμπο έχοντας την υποστήριξη των Τιτάνων και δίνοντας μια φυσική συνέχεια στη ροή της ιστορίας από το προηγούμενο παιχνίδι.

Το gameplay του παιχνιδιού είναι μοναδικό.

Το παιχνίδι αν και δεν έχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων στο περιβάλλον, ο παίκτης ανάλογα με τις ενέργειές του καθορίζει την ιστορία.

Οι μάχες που δίνει ο Κράτος, με τις λεπίδες και με τα άλλα όπλα που θα βρείτε στο God OF War III, είναι μοναδικές και ο παίκτης παίκτης άμεσα να καταλάβει όλες τις κινήσεις του ήρωα εκπληρώνοντας πάρα πολλούς συνδυασμούς επιθέσεων.

Εκτός από τις μάχες φυσικά δεν λείπουν και οι απλοί γρίφοι που είναι άλλωστε από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παιχνιδιού. Οι λύσεις για τους γρίφους βρίσκονται στο περιβάλλον και μπορεί να είναι από έναν απλό μοχλό που ανοίγει ένα πέρασμα, μέχρι και η τοποθέτηση πτωμάτων για τη δημιουργία φραγμάτων.

Συχνά θα βρεθείτε οι τιτανομαχίες που παρακολουθείτε από τέρατα που δεν χωράνε στην οθόνη του σαλονιού σας κάνουν τον ήρωα να μοιάζει με μυρμηγκάκι αναγκάζοντας απλά να παρακολουθήσει την εξέλιξη.

Από άποψη γραφικών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά οτι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δεί. Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι γεμάτο λεπτομέρειες πολύ προσεγμένες και ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η κίνηση των χαρακτήρων εντυπωσιάζουν ενώ ο φωτισμός καθώς και τα εφέ είναι ρεαλιστικά χρησιμοποιώντας στο έπακρο την υπολογιστική ισχύ του PS3.

O ήχος υποστηρίζει DTS 5.1 εμπλουτίζοντας θεαματικά την μοναδική εμπειρία της δράσης .

Το God Of War III έχει όλα όσα είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ακόμα και σε αυτό του PSP.

O Χειρισμός βελτιώθηκε και οι μάχες έγιναν ακόμα πιο βίαιες και με περισσότερο αίμα κάνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού πιο εθιστική από ποτέ.

Σίγουρα είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς και αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα που παιχνίδια που κυκλοφορούν.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε