Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Google: Αυτά είναι τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Η Google παρουσίασε τα δύο νέα της smartphone, Pixel 2 και Pixel 2 XL τα οποία είναι ακόμα πιο “έξυπνα” αλλά και πιο απλά στη χρήση τους 

Τα Pixel 2 και Pixel 2 XL της Google έχουν μεταλλική κατασκευή που αντέχει στο νερό, οθόνη 5 και 6 ιντσών αντίστοιχα με επικάλυψη Gorilla Glass 5 για να αντέχει στα χτυπήματα και στις γρατζουνιές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους σύμφωνα με την Google θα είναι ίδια μιας και όπως αναφέρθηκε και στην παρουσίαση, “η μοναδική διαφορά των δύο μοντέλων είναι το μόνο μέγεθος”.

https://www.youtube.com/watch?v=zpLVsR8cSFo

Στο εσωτερικό τους κρύβεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 540 GPU, έχουν 4GB μνήμη RAM και διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 64GB/128GB.

Η κάμερά τους είναι στα 12.2MP f/1.8 με O.I.S. και E.I.S και ήδη έχει πάρει της καλύτερες μετρήσεις που έχει πάρει ποτέ smartphone στο DXO με 98 πόντους όταν το iPhone Plus έχει σκοράρει 94. Επίσης η μπροστινή κάμερα του είναι στα 8MP f/2.4 ενώ και οι δύο υποστηρίζουν τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Τα νέα smartphone της Google, έχουν ενσωματωμένο την υπηρεσία Google Assistant η οποία θα μπορεί να ενεργοποιείται από το ενεργό περίγραμμα που διαθέτουν (δηλαδή ο χρήστης απλά πιέζει τα πλαϊνά μέρη της συσκευής).

Η τιμή των νέων Google Pixel 2 θα είναι στα $649/$749 ανάλογα με το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου ενώ για το Google Pixel 2 XL θα είναι στα $849/$949.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις