Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

H Amazon δεν βγάζει λεφτά από τις πωλήσεις του Kindle Fire!

Το νέο tablet της Amazon πουλιέται σε χαμηλότερη τιμή από το κόστος παραγωγής του.

H Amazon πριν λίγες μέρες παρουσίασε το νέο της Tablet με την ονομασία Kindle Fire το οποίο όπως λέει και το όνομά του, άναψε φωτιά στις υπόλοιπες εταιρίες κυρίως με την χαμηλή τιμή του.

Το νέο tablet της Amazon μπορεί να μην έχει τις υψηλές τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν τα άλλα tablets, όμως υπάρχει πιθανότητα με την χαμηλή τιμή του, να δώσει τέλος στις συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Google,

Το κόστος της συσκευής (210$) πάντως είναι μεγαλύτερο από την τιμή πώλησης της (199$) και αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρία θέλει με την χαμηλή τιμή να κάνει τους χρήστες να το αγοράσουν πιο εύκολα και να γίνει γρήγορα δημοφιλές.

Αυτό που έχει σκεφτεί η εταιρία είναι σίγουρα πολύ έξυπνο, μιας και δεν στοχεύει στο να βγάλει κέρδος απευθείας από τις πωλήσεις του Tablet της αλλά μέσα από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το Kindle Fire.

Έτσι όλοι οι χρήστες του νέου tablet θα πρέπει στη συνέχεια αφού το αγοράσουν,  να πληρώνουν την Amazon όπου μέσα από τον εμπορικό της κόμβο, θα μπορούν να αποκτήσουν νέα προϊόντα ή ψηφιακό περιεχόμενο όπως ταινίες, βιβλία και μουσική.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε