Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

H επίσημη παρουσίαση του iPhone 4 στη Vodafone!

Το NewsIt βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του iPhone 4 στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο iPhone 4 εξωτερικά είναι κατα 24% πιο λεπτό, είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από γυαλί και ατσάλι ενώ η οθόνη του είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος με του iPhone 3G όμως με πολύ καλύτερη ανάλυση.

Επίσης διαθέτει 2 κάμερες, η πρώτη βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα κι έχει ανάλυση VGA για την πραγματοποίηση της λειτουργίας Face-Time (βίντεο-κλήσεων), ενώ η δεύτερη βρίσκεται κλασικά στο πίσω μέρος κι έχει ανάλυση 5 megapixels κι εκτός από εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό με τη βοήθεια του φλας, μπορεί να καταγράφει και βίντεο σε ανάλυση HD.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί αισθητά αφού με τον A4 επεξεργαστή που κρύβεται στο εσωτερικό του, υπόσχεται χρόνο ομιλίας σε δίκτυο 3G μέχρι και 7 ώρες, 3G browsing μέχρι και 6 ώρες, WiFi browsing μέχρι και 10 ώρες, video μέχρι και 10 ώρες, μουσική μέχρι και 40 ώρες, standby 300 ώρες ή 12.5 μέρες.
 
Με το νέο λειτουργικό της συσκευής IOS 4, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται καλύτερα της εφαρμογές του με τη βοήθεια του multitasking που του δείχνει ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές στο παρασκήνιο και καταναλώνουν μνήμη.
Επίσης διαθέτει δύο μικρόφωνα για τη τέλεια μείωση του θορύβου ενώ οι δέκτες για το Wi-Fi, το Bluetooth, το GPS είναι ενσωματωμένοι στο πλευρό της συσκευής.
Το νέο iPhone 4 που έχει φέρει η Vodafone στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμο για την ώρα μόνο σε μαύρο ενώ η τιμή της συσκευής χωρίς σύνδεση για το μοντέλο με τα 16GB χωρητικότητα είναι στα 669€ ενώ για εκείνη με τα 32 GB αγγίζει τα 780€.

Τέλος οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το προνομιακό πακέτο συμβολαίου που θα επιλέξει ο κάθε καταναλωτής.

Δείτε το νέο iPhone 4

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε