Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

H νέα αδιάβροχη μηχανή της Sony!

H Sony παρουσίασε την TX5 super-slim Cyber-shot που έρχεται με φοβερό σχεδιασμό, και τη νέα υποβρύχια λειτουργία.

Η νέα Cyber-shot έχει πάχος 17,7 χιλιοστά και είναι διαθέσιμη σε πέντε χρωματισμούς (μαύρο, ασημένιο, ροζ, πράσινο, κόκκινο).

Πάντα έτοιμη να αποδώσει το ίδιο καλά τόσο κατά τη διάρκεια της νυκτερινής σας εξόδου, όσο και κατά την εξόρμησή σας με το ποδήλατο στο βουνό, μέσα στις λάσπες, το νερό και το κρύο.

Πρόκειται για την πιο σκληρή Cyber-shot που δημιουργήθηκε και σίγουρα θα σας συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της δράσης.

Είναι αδιάβροχη μέχρι βάθος 3 μέτρων, η ΤΧ5 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιείτε στην πισίνα ή στην θάλασσα με μάσκα και αναπνευστήρα. Μπορείτε ακόμη και να επιλέγετε ρυθμίσεις στην LCD οθόνη αφής των 7,5 εκ. (3’’) μέσα στο νερό ή και όταν φοράτε γάντια.

Η ΤΧ5 κρατάει έξω τη σκόνη και μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη και αν πέσει από ύψος 1,5 μέτρων. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσει το κρύο μέχρι και -100C, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τις εξορμήσεις σας για σκι ή για περιπετειώδη Σαββατοκύριακα στα βουνά. Κάτω από το σκληρό περίβλημα της μηχανής κρύβεται ένας καταπληκτικός αισθητήρας Exmor R CMOS με ανάλυση 10,2 ενεργά megapixel, ο οποίος σας εξασφαλίζει λεπτομερέστατες εικόνες με εκπληκτική απόδοση, όσον αφορά τα επίπεδα ψηφιακού θορύβου, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τέλος διαθέτει λειτουργία Sweep Panorama, δυνατότητα λήψης 720p HD video, λειτουργίες Face Detection/Smile Shutter και Intelligent Auto mode για να πραγματοποιείτε τις λήψεις σας χωρίς προβλήματα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε τιμή που θα αγγίζει 300€

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε