Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Adobe παρουσίασε το Creative Cloud

Στο συνέδριο τεχνολογίας της, MAX 2011, η Adobe παρουσίασε το Adobe Creative Cloud, μια σημαντική νέα πρωτοβουλία της εταιρείας που επαναπροσδιορίζει τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου.

Το Adobe Creative Cloud θα αποτελέσει το επίκεντρο της παγκόσμιας δημιουργικής κοινότητας, από το οποίο θα μπορούν οι επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές ηλεκτρονικού υπολογιστή και tablet, δημιουργικές υπηρεσίες και σε επιτυχημένες δημιουργίας συναδέλφων.

Το Adobe Creative Cloud ανακοινώνεται παράλληλα με το νέο σετ εργαλείων για δημιουργία περιεχομένου σε συσκευές tablet με τίτλο Adobe Touch Apps. Οι εφαρμογές αυτές θα χρησιμοποιούν υπηρεσίες βασισμένες στο cloud για να μοιράζονται αρχεία, να έχουν πρόσβαση από ποικίλες συσκευές και να μεταφέρουν τη δουλειά τους στην Adobe Creative Suite CS5.5.

“Το Adobe Creative Cloud ανακαλύπτει ξανά πως προσφέρουμε δημιουργικό λογισμικό στους πελάτες μας,” σχολίασε ο Kevin Lynch, chief technology officer της Adobe “Η στροφή προς το Creative Cloud αποτελεί βασικό συστατικό στη μεταμόρφωση της Adobe.”

Η εισαγωγή του Adobe Creative Cloud στηρίζεται σε μια καινοτόμα συλλογή Adobe Touch Apps που καθιστούν τις συσκευές tablet αναπόσπαστο μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Το Adobe Creative Cloud θα ενισχύσει την προβολή, ανταλλαγή και συγχρονισμό των αρχείων που δημιουργούνται μέσω Adobe Creative Suite και Adobe Touch Apps, με χώρο αποθήκευσης 20GB στο cloud.

Θα αναπτυχθεί ταχύτατα σε υπηρεσία που θα προσφέρει πρόσβαση στις δημιουργικές εφαρμογές και υπηρεσίες της Adobe και θα εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο για επαγγελματίες σε πολύ ελκυστική τιμή. Μέχρι τις αρχές του 2012, το Adobe Creative Cloud αναμένεται να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Εφαρμογές: πρόσβαση στα εργαλεία της Adobe Creative Suite και σε έξι Adobe Touch Apps. Η προσφορά θα περιλαμβάνει κορυφαία εργαλεία υπολογιστή, όπως Photoshop, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro, After Effects και άλλα. Η ελκυστική μηνιαία συνδρομή για το Adobe Creative Cloud θα επεκτείνει σημαντικά την αγορά για το πρόγραμμα Adobe Creative Suite.

Υπηρεσίες: Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition για τη δημιουργία διαδραστικών εκδόσεων για συσκευές tablet; Adobe Business Catalyst, για τη δημιουργία και διαχείριση websites; χρήση fonts βασισμένων στο cloud για σχεδιασμό website, μέσω τεχνολογίας που αποκτήθηκε από την εξαγορά της Typekit Inc.

Κοινότητα: δυνατότητες που ενθαρρύνουν τους δημιουργικούς να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και τις ιδέες τους με συνεργάτες ανά τον κόσμο και forum για σχολιασμό και έμπνευση που θα ευνοήσει τις διασυνδέσεις μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε