Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η απόλυτη φωτογραφική για το καλοκαίρι!

Η απόλυτη φωτογραφική για το καλοκαίρι!
Αντοχή στο νερό, στη σκόνη και στις πτώσεις είναι τα τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει η απόλυτη φωτογραφική μηχανή που θα μας συνοδέψει στις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Η νέα ψηφιακή μηχανή Pentax Optio W90 συνδυάζει τα τρία στοιχεία αυτά με τις ιδιαίτερα αναβαθμισμένες δυνατότητες αφού η ίδια η εταιρία, εγγυάται τη δυνατότητα υποβρύχιας φωτογράφησης σε βάθος νερού έως και τα έξι μέτρα και έως για δύο ώρες συνεχούς λειτουργίας (κατηγορία αδιαβροχοποίησης IPX8 ή Κατηγορία 8 κατά JIS) ενώ η εξαιρετική ικανότητα αντοχής της σε πτώσεις από ύψος ως και 1,2 μέτρα, χωρίς να δημιουργείται κάποια ζημία στο σώμα, οφείλεται στη νέα σχεδίαση του σώματος και τους βελτιωμένους εσωτερικούς μηχανισμούς.

Ακόμα για τις ανάγκες όσων επιχειρούν να φωτογραφήσουν σε ακραίες απαιτητικές συνθήκες, η Optio W90 διαθέτει μία εντυπωσιακή ικανότητα προστασίας από τη σκόνη, αντίστοιχη με IP6X (ή Κλάσης 6 κατά JIS) και μία αξιοσημείωτη απόδοση στην προστασία από το κρύο για αξιόπιστη λειτουργία σε θερμοκρασίες ως και 10˚C κάτω από το μηδέν!

Από πλευράς χαρακτηριστικών διαθέτει μία οθόνη με Αντι-Ανακλαστική επίστρωση των 2,7 ιντσών ενώ ο φακός με οπτικού zoom 5x για έξοχη κάλυψη από ευρεία γωνία 28mm ως τηλεφακό 140mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων χάρη στην πολύ ευρυγώνια δυνατότητα του.

Ο αισθητήρας είναι στα 12,1 megapixels και εξαιτίας του επεξεργαστή εικόνας της PENTAX το αποτέλεσμα γίνεται απλά εκπληκτικό με καταγραφή φωτεινών εικόνων υψηλής ποιότητας με ευδιάκριτες λεπτομέρειες.

Τέλος η νέα Optio W90 έχει τη δυνατότητα καταγραφής αψεγάδιαστων βίντεο σε υψηλή ανάλυση HD 16:9, αναλογιών τηλεόρασης (1280 x 720 pixels) σε κίνηση 30 καρέ το δευτερόλεπτο ενώ διαθέτει και έξοδο HDMI για σύνδεση με την τηλεόρασή σας.

 
Μπορείτε να τη βρείτε στα περισσότερα καταστήματα τεχνολογίας σε τιμή που αγγίζει τα 300€.
 
Σίγουρα είναι μία πολύ καλή λύση για να απαθανατίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε