Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Apple ετοιμάζει “έξυπνα” γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας

Η Apple ετοιμάζει “έξυπνα” γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας

Πληροφορίες θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την γνωστή εταιρία Carl Zeiss με στόχο την ανάπτυξη “έξυπνων” γυαλιών AR (επαυξημένης πραγματικότητας). 

 
Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από υπάλληλο της Carl Zeiss ο οποίος αναφέρθηκε για την συνεργασία των 2 αυτών εταιρειών σε τρίτους.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει προϊόντα VR (εικονικής) και AR (επαυξημένης πραγματικότητας), ενώ  σύμφωνα με τους Financial Times η Apple είχε κάνει κάποιες δοκιμές πριν μερικά χρόνια όταν ακόμα στο τιμόνι της εταιρίας ήταν ο Steve Jobs, όμως το project τότε σταμάτησε γιατί η τεχνολογία ήταν ακόμα πολύ νέα και φυσικά ακριβή.
Τώρα όμως που πολλές εταιρίες κυκλοφορούν τέτοια προϊόντα, ήρθε η ώρα και της Αpple να μπει σε αυτή την αγορά και αυτό φαίνεται να πιστεύει και ο CEO της Apple, Tim Cook ο οποίος έχει δηλώσει ότι η τεχνολογία VR (εικονικής πραγματικότητας) είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι τόσο όσο, η εμπειρία της χρήσης της τεχνολογία AR (επαυξημένης πραγματικότητας).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε