Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Apple ετοιμάζει συνεργασία με την Beats Electronics;

Η Apple ετοιμάζει συνεργασία με την Beats Electronics;

Μία συνάντηση του Tim Cook με τον CEO της Beats Electronics ήταν αρκετή, για να ξεκινήσουν η φήμες για πιθανή συνεργασία των δύο εταιριών.

Σε συνομιλίες με την Beats Electronics (την εταιρεία που του hip-hop παραγωγού, Dr Dre και του μεγιστάνας της μουσικής, Jimmy Iovine) βρίσκεται η Apple, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας που θα σχετίζεται με την υπηρεσία streaming μουσικής που ετοιμάζει η Beats.
 
Το “Project Daisy”, όπως είναι το όνομα της υπηρεσίας μουσικής της Beats, είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο, χωρίς όμως η εταιρία να δώσει κάποιες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει…
 
Οι φήμες για τη πιθανή συνεργασία των δύο αυτών εταιριών ξεκίνησαν όταν πριν μερικές μέρες ο CEO της Apple Tim Cook, συναντήθηκε με τον CEO της Beats, Jimmy Iovine, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Los Angeles στα τέλη Φεβρουαρίου. 
 
Στη συνάντηση αυτή ο Tim Cook εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το “Project Daisy”, χωρίς, βέβαια, οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία σε αυτή τη φάση ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Eddy Cue, επικεφαλής των προϊόντων Διαδικτύου της Apple και ένα από τα στελέχη που έπαιξαν βασικό ρόλο στη δημιουργία του iTunes Store.
 
Οι εταιρίες για την ώρα δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για τις φήμες αυτές μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Apple να ενδιαφέρεται να λανσάρει κάποια υπηρεσία streaming μουσικής που να πλαισιώσει το iTunes.
 
Εκτός όμως από την υπηρεσία streaming η Apple μπορεί να θέλει μία συνεργασία με την Beats που να αφορά τα περίφημα ακουστικά της εταιρίας, αλλά και την τεχνολογία Beats Audio που έχει αναπτύξει κι έχουμε δει στις νέες συσκευές της HTC αλλά και άλλων κατασκευαστών.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε