Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή του iPhone 8!

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή του iPhone 8!

Στις εγκαταστάσεις της στο Ισραήλ, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνει το νέο iPhone 8

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά το iPhone 7 και ήδη οι πληροφορίες θέλουν την Apple να δουλεύει με άκρα μυστικότητα πάνω στο iPhone 8.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις εγκαταστάσεις της Apple στην πόλη Herzliya στο Ισραήλ όπου εκεί η εταιρία φτιάχνει τα “νέα της προϊόντα” και δεν συναρμολογεί τις συσκευές της, φαίνεται να κατασκευάζεται και το νέο επετειακό iPhone.
Οι εγκαταστάσεις της Apple στο Ισραήλ
Το νέο iPhone 8 και όχι iPhone 7s, που ετοιμάζει η Apple θα έχει μεγάλες αλλαγές τόσο στην κάμερα όσο και στην εμφάνιση μιας και θα έχει πολύ διαφορετικό σχεδιασμό από αυτόν που έχουμε δει στο iPhone 6, iPhone 6s και iPhone.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η Apple όμως αν κρίνουμε από τις εξαγορές εταιριών που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό δεν αποκλείεται να δούμε συσκευές χωρίς καθόλου home button με το Touch ID και την μπροστινή κάμερα να βρίσκονται πίσω από την οθόνη η οποία ίσως είναι τεχνολογίας OLED.
Η Apple φυσικά δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και δεν πρόκειται να αποκαλύψει κάτι μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη λογικά, που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας συσκευής

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε