Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Apple κυκλοφορεί update για να κρύψει τα προβλήματα του νέου Macbook Pro

Η Apple κυκλοφορεί update για να κρύψει τα προβλήματα του νέου Macbook Pro

Με ένα update που κυκλοφόρησε η Apple κρύβει την ένδειξη του χρόνου λειτουργίας που απομένει στην μπαταρία του υπολογιστή

Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν πάρει το νέο MacBook Pro της Apple και αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αυτονομία του νέου υπολογιστή της εταιρίας μιας και όπως φαίνεται, η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μικρότερή από αυτή που έδινε η Apple.
Φυσικά αυτό έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την Apple όπως φαίνεται να ψάχνει να βρει την αιτία του προβλήματος όμως στο μεσοδιάστημα για να μπορέσει να περιορίσει το κακό κυκλοφόρησε ένα νέο update το οποίο όπως φαίνεται δεν διορθώνει το πρόβλημα απλά το… κρύβει!
Έτσι με το update 10.12.2 του macOS Sierra, η Apple εξαφανίζει την ένδειξη του χρόνο λειτουργίας που απομένει στον υπολογιστή, πράγμα που κάποιος χρήστης μπορούσε να δει πολύ εύκολα κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας.
Όπως φαίνεται ακόμα κανείς δεν ξέρει πότε και αν η ένδειξη θα επιστρέψει όπως και πότε οι τεχνικοί της Apple θα εντοπίσουν και λύσουν το πραγματικό πρόβλημα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε