Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Google ανοίγει κινηματογραφικό στούντιο για τα μέλη του Youtube!

Η Google ανοίγει κινηματογραφικό στούντιο για τα μέλη του Youtube!

Το πρώτο της κινηματογραφικό στούντιο ετοιμάζεται να ανοίξει η Google στο Λονδίνο το για όλους τους χρήστες του Youtube.

H Google ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται να ανοίξει ένα το YouTube Creator Space στο Λονδίνο, με σκοπό να βοηθήσει κινηματογραφιστές και ηθοποιούς να παράγουν περισσότερα επαγγελματικά βίντεο. 
 
Η εταιρεία έδωσε μία μικρή γεύση του νέου στούντιο μέσα από βίντεο που δημοσίευσε και χαρακτηρίζουν το νέο αυτό χώρο ως ένα μέρος όπου νέοι θα μπορούν να συνεργάζονται, να ανταλλάσσουν ιδέες, να παράγουν αλλά και να εκπαιδεύονται πάνω στα βίντεο. 
 
Το στούντιο βρίσκεται στο γραφείο της Google στο Λονδίνο, και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
 
Μέσα στο χώρο υπάρχει, όπως είναι αναμενόμενο, high-end εξοπλισμός που περιλαμβάνει HD κάμερες, θαλάμους ηχογράφησης, σταθμούς μοντάζ και φυσικά επαγγελματικό φωτισμό για να μπορεί ο καθένας να κάνει εγγραφή βίντεο αλλά και live μετάδοσης. 

Μέσα στο στούντιο επίσης θα γίνονται διάφορα σεμινάρια και εργαστήρια από ειδικούς στον χώρο της παραγωγής.

 
Σύμφωνα με την Google, κάθε μέλος του YouTube από την Αφρική, την Ευρώπη ή τη Μέση Ανατολή μπορεί απλά να κάνει κράτηση, για να χρησιμοποιήσει το στούντιο και να μπορέσει γνωρίσει και να ανταλλάξει ιδέες με άλλα μέλη.
 
Σίγουρα μετά από αυτό η Google δεν αποκλείεται να ανοίξει και άλλα παρόμοια στούντιο και σε άλλες πόλεις του κόσμου. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε