Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Λιακάδα 11 Αθήνα Αναλυτικά

Η Microsoft κάνει αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης από την ΕΕ για το Linkedin

Η Microsoft κάνει αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης από την ΕΕ για το Linkedin
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2016 | 09:50
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2016 | 09:50

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εξαγορά του Linkedin η MIcrosoft έκανε την απαραίτητη αίτηση για να πάρει την αντιμονοπωλιακή έγκριση από την ΕΕ
Η Microsoft έκλεισε συμφωνία για την εξαγορά του LinkedIn και όπως είναι λογικό θα πρέπει να πάρει έγκριση από διάφορες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται το κοινωνικό δίκτυο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εξαγορά.
Έτσι λοιπόν η Microsoft έκανε αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης στην ΕΕ με την οποία επιβεβαιώνεται ότι η συμφωνία αυτή δεν παραβιάζει τους αντιμονοπωλιακούς νόμους κάποιας ευρωπαϊκής χώρας μιας ακι και η ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Βραζιλία έχουν ήδη εγκρίνει τη συμφωνία αυτή.
Η Κομισιόν ήδη έχει ξεκινήσει να εξετάζει το θέμα, και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει δώσει μία απάντηση ενώ αν κρίνει ότι προκύπτουν προβλήματα και ανησυχίες, τότε δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να καθυστερήσει την εξαγορά μιας και θα ξεκινήσει νέα έρευνα.
Τέλος η Salesforce, που έχασε μέσα από τα χέρια της το LinkedIn κατηγορεί την Microsoft ότι με αυτή την εξαγορά απειλεί τον ανταγωνισμό και την καινοτομία ενώ παράλληλα η Microsoft από την πλευρά της  υποστηρίζει μεγάλος ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο χώρο, τόσο από το Facebook αλλά και από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

Tags: MICROSOFT

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα… Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα…
  2. Γιατί η μπλε οθόνη των Windows έγινε… Πράσινη; Γιατί η μπλε οθόνη των Windows έγινε… Πράσινη;
  3. Η Microsoft θα είναι η πρώτη εταιρεία με αξία 1 τρισεκατομμύριο δολάρια; Η Microsoft θα είναι η πρώτη εταιρεία με αξία 1 τρισεκατομμύριο δολάρια;
  4. Public Pop Up Store στο Golden Hall Public Pop Up Store στο Golden Hall
  5. Οι χρήστες αφήνουν τα Mac για τα Surface; Οι χρήστες αφήνουν τα Mac για τα Surface;
  6. Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο από κινητά και σταθερά με το Skype Translator! Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο από κινητά και σταθερά με το Skype Translator!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook