Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Microsoft κάνει αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης από την ΕΕ για το Linkedin

Η Microsoft κάνει αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης από την ΕΕ για το Linkedin
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2016 | 09:50
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2016 | 09:50

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εξαγορά του Linkedin η MIcrosoft έκανε την απαραίτητη αίτηση για να πάρει την αντιμονοπωλιακή έγκριση από την ΕΕ

Η Microsoft έκλεισε συμφωνία για την εξαγορά του LinkedIn και όπως είναι λογικό θα πρέπει να πάρει έγκριση από διάφορες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται το κοινωνικό δίκτυο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εξαγορά.
Έτσι λοιπόν η Microsoft έκανε αίτηση αντιμονοπωλιακής έγκρισης στην ΕΕ με την οποία επιβεβαιώνεται ότι η συμφωνία αυτή δεν παραβιάζει τους αντιμονοπωλιακούς νόμους κάποιας ευρωπαϊκής χώρας μιας ακι και η ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Βραζιλία έχουν ήδη εγκρίνει τη συμφωνία αυτή.
Η Κομισιόν ήδη έχει ξεκινήσει να εξετάζει το θέμα, και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει δώσει μία απάντηση ενώ αν κρίνει ότι προκύπτουν προβλήματα και ανησυχίες, τότε δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να καθυστερήσει την εξαγορά μιας και θα ξεκινήσει νέα έρευνα.
Τέλος η Salesforce, που έχασε μέσα από τα χέρια της το LinkedIn κατηγορεί την Microsoft ότι με αυτή την εξαγορά απειλεί τον ανταγωνισμό και την καινοτομία ενώ παράλληλα η Microsoft από την πλευρά της  υποστηρίζει μεγάλος ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο χώρο, τόσο από το Facebook αλλά και από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

Tags: MICROSOFT

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η Ευρώπη ζητάει εξηγήσεις από τη Microsoft για το update των Windows 10 Η Ευρώπη ζητάει εξηγήσεις από τη Microsoft για το update των Windows 10
  2. Google και Microsoft εναντίον της πειρατείας! Google και Microsoft εναντίον της πειρατείας!
  3. Στις 12 Ιουνίου η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox! Στις 12 Ιουνίου η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox!
  4. Έρχονται δύο νέες λειτουργίες στα Windows 10! Έρχονται δύο νέες λειτουργίες στα Windows 10!
  5. Tα Windows 10 είναι εγκατεστημένα στο 25% των υπολογιστών! Tα Windows 10 είναι εγκατεστημένα στο 25% των υπολογιστών!
  6. Η Microsoft ετοιμάζει cloud έκδοση των Windows 10! Η Microsoft ετοιμάζει cloud έκδοση των Windows 10!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook