Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα webcam της Logitech που μας φέρνει πιο κοντά, με ένα… πολύχρωμο κλικ !

Η νέα συλλογή Fantasy Collection της Logitech αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές αλλά και χρήσιμες προτάσεις για να κάνετε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Χαρίζοντας μία webcam στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε να βρίσκεστε σε άμεση σύνδεση μαζί τους κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται! Η βιντεοεπικοινωνία σας  ενώνει, γρήγορα και απλά.

Με την πρωτοποριακή Logitech HD Webcam C270 έχετε εικόνα σε υψηλή ανάλυση και επιπλέον μπορείτε να τραβήξετε κρυστάλλινης καθαρότητας φωτογραφίες στα 3 megapixel.

Επίσης, μπορείτε να καταγράψετε και να ανεβάσετε με ένα κλικ, βίντεο υψηλής ανάλυσης με πλούσιο ρεαλιστικό χρώμα, στο Facebook ή το YouTube, και να μοιραστείτε τις προσωπικές σας στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Η Logitech C270 σε συνδυασμό με το αντίστοιχο λογισμικό Vid HD προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που επιτρέπει την επικοινωνία, την οπτική επαφή και το μοίρασμα εμπειριών με τέτοια λεπτομέρεια, που καμιά άλλη ενσωματωμένη webcam δεν μπορεί να δώσει.

Παράλληλα με την HD Webcam C270 χαρίστε του/της ένα ποντίκι της σειράς Fantasy Collection της Logitech, για δώσετε περισσότερο χρώμα, ζωντάνια και μια δόση μυστηρίου στο γραφείο ή στο σπίτι των αγαπημένων σας.

Η τιμή της είναι κοντά στα 30€ και μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα σε διάφορα χρώματα και σχέδια όπως το Blue Swirl και το Pink Balance.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε