Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Sony ετοιμάζεται να παρουσιάσει το PS4;

Η Sony έστειλε πρόσκληση στους επενδυτές και τους δημοσιογράφους για ένα event που ετοιμάζει στις ΗΠΑ, με θέμα το μέλλον του Playstation. 

H εκδήλωση θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στην Νέα Υόρκη και μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της παρουσίασης όμως οι φήμες τη θέλουν να παρουσιάζει τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του Playstation3 μιας και οι Sony όποτε κάνει κάποια τέτοιου είδους κίνηση συνήθως είναι για να παρουσιάσει κάτι μεγάλο όπως είχε γίνει δηλαδή και στο παρελθόν.
 
Φυσικά και το μυστήριο βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία στο οποίο δεσπόζουν τα χαρακτηριστικά σχήματα των πλήκτρων των χειριστηρίων του PlayStation έχει  δώσει βάση στις φήμες που κυκλοφορούν.

Τέλος, οι ειδικοί πιστεύουν οτι η Sony θα πρέπει να λάβει υπόψιν της εκτός από το Xbox και το WiiU, τα tablets που κυκλοφορούν τα οποία πλέον έχουν πολλές δυνατότητες στον τομέα του gaming μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αλλά και οι τίτλοι παιχνιδιών που κυκλοφορούν όλο και μεγαλώνουν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε