Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Toshiba παρουσίασε το λεπτότερο tablet της αγοράς!

H μάχη των tablets καλά κρατεί και μέσα στο 2012 αναμένεται να δούμε όλο και πιο λεπτά tablet από τις εταιρίες με την αρχή να γίνεται από την Toshiba.

H Toshiba παρουσίασε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων (CES 2012) που γίνεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας το Excite X10 το οποίο αποτελεί το λεπτότερο tablet στον κόσμο.

Το Excite X10 που είναι αρκετά πιο λεπτό (0,86 εκατοστά) και πιο ελαφρύ (κάτι παραπάνω από 600 γρ.) από το γνωστό σε όλους μας iPad 2, χρησιμοποιεί λειτουργικό Android Honeycomb το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση του Android λειτουργικού (Ice Cream Sandwich).

Επίσης διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1280x800Px, κάμερα στο πίσω αλλά και στο μπροστινό μέρος 5ΜΡ και 2ΜΡ αντίστοιχα, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz ενώ σε αντίθεση με πολλά άλλα tablets διαθέτει micro θύρες (USB, HDMI και SD).

Τελος το νέο tablet της Toshiba αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις ανάλογα την χωρητικότητα του, έτσι θα έχουμε το μοντέλο, των 16 GB που αναμένεται να κοστίζει περίπου 530$ και των 32 GB που θα κοστίζει κοντά στα 600$.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε