Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

iPhone 8: Όσα περιμένουμε να δούμε σήμερα

Apple iPhone 8

Σε μερικές ώρες η Apple θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο iPhone 8 και μοιραζόμαστε όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και φυσικά περιμένουμε να έχει

Αρχικά η Apple αναμένεται να παρουσίαση στη σκηνή του Steve Jobs Theater που βρίσκεται στο νέο Campus που ετοιμάζει εδώ και μερικά χρόνια, 3 νέα μοντέλα iPhone και όχι μόνο ένα. Έτσι λοιπόν θα έχουμε το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus που θα είναι στην ουσία η συνέχεια του iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα ενώ παράλληλα με αφορμή τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone θα ανακοινώσει και τα το επετειακό της μοντέλο το οποίο μάλλον θα το ονομάσει iPhone X.

https://www.youtube.com/watch?v=k3yoQuXgZPA

Οι φήμες και οι διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα θέλουν το νέο iPhone να έχει στο μπροστινό του μέρος οθόνη η οποία θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος (χωρίς μεγάλα πλαίσια), και θα διαθέτει εκτός από αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και αισθητήρα στην κάμερα με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων η οποία εκτός από το να αναγνωρίζει και να ξεκλειδώνει τη συσκευή με το πρόσωπο του χρήστη θα μπορεί να αναγνωρίζει γκριμάτσες και να τις μετατρέπει σε emojis.

Ακόμα μία λειτουργία που θα υποστηρίζει το νέο iPhone θα είναι η ασύρματη φόρτιση η οποία και αυτή δεν θα είναι συμβατή με όλες τις συσκευές του εμπορίου και δεν θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.

Η Apple, για την ώρα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τις διαρροές και περιμένουμε να λυθεί το μηστύριο σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος που θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις και το Newsit.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβαίνουν στο Steve Jobs Theater.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις