Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το iPhone 8 Plus έχει την καλύτερη κάμερα της αγοράς

Apple iPhone 8 Plus

H κάμερα του iPhone 8 Plus είναι στην κορυφή των μετρήσεων της ιστοσελίδας DxOMark ενώ ακολουθεί το iPhone 8

Η ιστοσελίδα DxOMark, γνωστή για τις δοκιμές και τις μετρήσεις φωτογραφικών φακών και καμερών, δοκίμασε τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus και τους έβαλε τις πιο υψηλές βαθμολογίες που έχει βάλει σε κινητά μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα οι μετρήσεις της κάμερας έδειξαν ότι το iPhone 8 Plus είναι το καλύτερο smartphone που δοκίμασε το DxOMark με συνολικό σκορ με 94 πόντους και στη συνέχεια ακολουθεί το iPhone 8 με 92 ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Google Pixel με 90.

Σύμφωνα με το DxOMark το iPhone 8 Plus αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για σχεδόν όλες τις ανάγκες κάθε φωτογράφου που χρησιμοποιεί smartphone αφού έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, κι εκπληκτική λειτουργία πορτρέτου ενώ ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο Auto focus το οποίο δεν είναι και το πιο γρήγορο της αγοράς ενώ δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στο studio lighting mode που παρουσίασε η Apple.

Φυσικά μετά από αυτό περιμένουμε την αξιολόγηση του iPhone X αλλά και των νέων smartphone που ετοιμάζει η Google αλλά και η Huawei και αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις