Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήρθαν τα απόλυτα ηχεία από την Logitech!

To νέο σετ πολυκάναλου ήχου από την Logitech υπόσχεται μοναδική εμπειρία ήχου στο σπίτι σας.

Όσοι θέλουν να ακούν κάθε λεπτομέρεια όταν βλέπουν τις νέες ταινίες στο σπίτι ή παίζουν κάποιο video game ή απλά ακούνε μουσική τότε σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το νέο σετ πολυκάναλου ήχου που παρουσίασε η Logitech.

Το σετ Logitech Surround Sound Z906 έχει συνολική ισχύ 500 watts (RMS) και πιστοποίηση THX και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική αίσθηση σε κάθε σπίτι.

Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby digital ή DTS, τα Z906 προσφέρουν ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα έντασης και λεπτομέρειας.

Για το εντυπωσιακό σε όγκο και δύναμη – και χωρίς παραμορφώσεις – μπάσο φροντίζει το subwoofer των 165 watt με μεγάφωνο στο πλάι και οπή εκτόνωσης, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον τυπικό στερεοφωνικό ήχο σε μια πολυκάναλη απόλαυση.

Τα ηχεία Logitech Surround Sound Z906 δεν προσφέρουν μόνο ποιοτικό ήχο, αλλά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάξουν αμέσως σε κάθε σαλόνι και υποδομή ψυχαγωγίας.

Πάνω τους μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές ήχου, όπως τηλεόραση, DVD, DVR, Blu-Ray player, Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, iPod και βέβαια ένα φορητό υπολογιστή, είτε PC ή Mac.

 Η κεντρική μονάδα ελέγχου έχει μια ευδιάκριτη οθόνη, τοποθετείται εύκολα πάνω σε άλλες συσκευές και ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.

Με ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του σετ, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορεί να στερεωθούν στους τοίχους ώστε να μετατρέψουν οποιοδήποτε χώρο σε οικιακό κινηματογράφο.

Τα νέα ηχεία Logitech Surround Sound Z906 θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Μάρτιο σε τιμή κοντά στα 350€.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε