Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο LG Optimus 4X HD!

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο LG Optimus 4X HD!

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο τετραπύρηνο smartphone, της LG, το Optimus 4X HD. 

Από την αρχική παρουσίασή του, που πραγματοποιήθηκε στο Mobile World Congress το φετινό Φεβρουάριο, η διαθεσιμότητα του Optimus 4X HD της LG στη λιανική αγορά ήταν πολυαναμενόμενη.
 
Με νέο μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή απόδοση, το Optimus 4X HD ανεβάζει σημαντικά τον πήχη για τους ανταγωνιστές του. Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA 4-PLUS-1 Tegra 3, το Optimus 4X HD προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και ταχύτητα.
 
Ο Tegra 3 ενεργοποιεί αυτόματα και τους τέσσερις πυρήνες, όταν η μέγιστη ενέργεια είναι αναγκαία, αλλά χρησιμοποιεί ως προεπιλογή το 1/5 της δυναμικότητας, όταν απαιτείται λιγότερη ενέργεια, όπως όταν είναι σε λειτουργία standby ή αναπαραγωγής μουσικής.
 
Επιπλέον, μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής Eco-Mode, που θα παρέχεται με την αναβάθμιση του λογισμικού, οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιούν χειροκίνητα οποιονδήποτε πυρήνα του Tegra 3 για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο της ενεργειακής κατανάλωσης και απόδοσης. Ακόμα, με μπαταρία 2,150mAh –η μεγαλύτερη για τα τετραπύρηνα smartphones- και με την αποκλειστική τεχνολογία SiO+, η  μπαταρία του Optimus 4X HD έχει μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς να χαλάσουν οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές του.
 
Η 4,7” True HD IPS οθόνη του Optimus 4X HD φέρνει την επανάσταση της απόλυτης ευκρίνειας και φωτεινότητας με ανάλυση 1280 x 720. Επιπρόσθετα, η αναλογία οθόνης 16:9 επιτρέπει θέαση περισσότερης πληροφόρησης με μόνο μια ματιά, καθώς και η υψηλή πυκνότητα pixel 313ppi της συσκευής και η οθόνη Stripe RGB IPS προσφέρουν ακρίβεια και ευκρίνεια στο κείμενο.
 
Το Optimus 4X HD παρέχει λευκό φόντο για τα e-mail και την οθόνη μηνυμάτων που οι χρήστες συχνά χρησιμοποιούν, και η True HD IPS οθόνη επιτρέπει περισσότερο λεπτομερή αναπαραγωγή του λευκού χρώματος που ενισχύει την αναγνωσιμότητα.
 
Ανάμεσα στα δυνατά χαρακτηριστικά του Optimus 4X HD είναι το Optimus UI 3.0, ένα νέο User Interface (UI) για τις Android Ice Cream Sandwich συσκευές, το οποίο περιλαμβάνει και το QuickMemo. Το QuickMemo επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις προσωπικές τους σημειώσεις, πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουν ή να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

Επιπλέον, το Optimus 4X HD συνοδεύεται από το Media Plex, το οποίο συνδυάζει ένα εύρος λειτουργιών που βελτιώνουν την εικόνα και την αναπαραγωγή βίντεο, όπως οι λειτουργίες Fingertip Seek και Live Zooming. Τέλος, το Media Plex περιλαμβάνει τη λειτουργία Time Catch Shot που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει και να σώσει την καλύτερη λήψη ανάμεσα στις εικόνες που τραβήχτηκαν, πριν πατηθεί το κουμπί κλείστρου.

 
Το Tom’s Hardware, παγκόσμιο έντυπο που ειδικεύεται στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, επέλεξε το Optimus 4X HD ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς στο φετινό Mobile World Congress.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε