Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κάντε το iPad σας, το καλύτερο ψηφιακό σημειωματάριο!

Το Bamboo Paper επιτρέπει στους χρήστες iPad να δημιουργούν και να μοιράζονται τις ιδέες τους μέσω χειρόγραφων σημειώσεων, σκίτσων ή αφηρημένων σχεδίων σε συνδυασμό με το Bambo Stylus.

Με το Bamboo Paper o χρήστης αποκτά την ικανότητα να δημιουργεί εικονικά σημειωματάρια για το iPad, για να μπορεί να ανταλλάσσει τις οπτικοποιημένες ιδέες του μέσω χειρόγραφων σημειώσεων ή σκιαγραφημάτων κατά τη διάρκεια ομαδικής ανταλλαγής ιδεών ή άλλων εργασιών.

Συνδυασμένο με το Bamboo Stylus, μετατρέπει το iPad σε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας χωρίς πραγματικό χαρτί για χρήση στο σχολείο, την εργασία ή στο σπίτι. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάποιος για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ό,τι θέλει σε ένα ψηφιακό σημειωματάριο – με τρόπο προσωπικό, φυσικό και δημιουργικό.

Αυτή η προσαρμόσιμη εφαρμογή επιτρέπει να γίνεται οπτικοποιημένη αποστολή των σημειώσεων και σχεδίων, την εύκολη αποθήκευση και αρχειοθέτησή τους για χρήση σε μεταγενέστερο χρόνο. Προσφέρει τη δυνατότητα διαφορετικών τύπων χαρτιού (κενό, με γραμμές ή με γράφημα) και αρκετές επιλογές πάχους πένας.

Σε συνδυασμό με το Bamboo Stylus η εφαρμογή του Bamboo Paper εκμεταλλεύεται την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Wacom στην εισαγωγή δεδομένων μέσω πένας για ένα ακόμα πιο φυσικό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Τέλςο την εφαρμογή Bamboo Paper μπορείτε να τη βρείτε μέσα από το AppStore στην τιμή των €1,59.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε