Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καθυστερεί ένα μήνα το iPad στην Ευρώπη. Όχι όμως και για το Newsit!

Καθυστερεί ένα μήνα η διάθεση στην παγκόσμια αγορά του iPad εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που έχει στις ΗΠΑ. Ο διαγωνισμός του Newsit όμως ξεκινάει κανονικά!

Αν και το Μάρτιο η Apple είχε ανακοινώσει ότι όλα τα μοντέλα του iPad θα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τη Βρετανία στο τέλος Απριλίου μάλλον δεν θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καθυστερήσει μέχρι το τέλος Μαΐου τη διάθεση του iPad στην παγκόσμια αγορά εξαιτίας της μεγάλης ζήτησής του από τους Αμερικανούς καταναλωτές.

Η εταιρία είχε διαθέσει στα καταστήματα περισσότερα από 500.000 iPad την πρώτη εβδομάδα, αλλά απ’ ο,τι φαίνεται, η ζήτηση είναι πιο μεγάλη από αυτό που είναι υπολογίσει και σίγουρα θα συνεχίσει να ξεπερνά τους υπολογισμούς για πολλές ακόμα εβδομάδες.

Στις 10 Μαΐου περιμένουμε νέα ανακοίνωση για τις τιμές του iPad, ενώ στο τέλος Απριλίου αναμένεται να βγει στην αγορά το μοντέλο του iPad που θα μπορεί να συνδέεται με τα δίκτυα 3G.

Τα παραπάνω όμως δεν επηρεάζουν το διαγωνισμό του Newsit και έτσι την επόμενη εβδομάδα θα μοιράσει κανονικά τα πρώτα iPad στην Ελλάδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε