Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορυφαία δώρα Χριστουγέννων για το Wii

Το πρόβλημα με το Wii είναι οτι ο καθένας κόβει ένα λευκό καλούπωμα με αστείο σχήμα…

…που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια σε Wiimote.

Εδώ, έχουμε μερικά ωραία πράγματα που αξίζει να αγοράσετε για τα Χριστούγεννα …

1. The House Of The Dead: Overkill Hand Cannon

Μπορεί να έχει σχεδιαστεί επίσημα για το House of the Dead, αλλά θα σας δώσει μια αίγλη απο την  εμφάνιση του Dirty Harry με κάθε shooting ή lightgun game στο Wii.

 
Χέρι κανόνι
 
2. Speedlink Contact-Free Wii Remote Charger

Αυτή η συσκευή είναι στην ουσία ένας δίσκος που τοποθετούνται τα δύο τηλεχειριστήρια με επαγωγικό πεδίο αντί να απαιτεί τη σύνδεση τους σε ένα ορισμένο σημείο. Καλύτερο όμως είναι οτι δεν είναι ανάγκη να βγάλετε τα προστατευτικά απο τα χειριστήρια. Απλά αφήστε πάνω στην πλατφόρμα.

 
Speedlink Wii Remote φορτιστή
 
3. 4gamers Wireless Sensor Bar, £ 3,75

Γι’ αυτήν την κονσόλα όλα είναι ασύρματο εκτός απο το λεπτό καλώδιο στη sensor bar είναι σίγουρα άσχημο. Αυτή η παραδόξως φθηνά ασύρματη αντικατάσταση μπορεί να απαιτεί έξι μπαταρίες AA, αλλά αυτό θα κάνει το χώρος πιο τακτοποιημένο

 
Ασύρματη μπαρ αισθητήρα

4. Ζεύγος & Go δόνησης τροχού, £ 10

Η δόνηση στα περισσότερα παιχνίδια μπορεί να είναι άσκοπη, αλλά στα αγωνιστικά παιχνίδια είναι που πραγματικά αποδεικνύει την αξία του αφού σας δίνει την αίσθηση ότι είστε πραγματικά μέσα στο αμάξι. Το μεγάλο πλήθος των αξεσουάρ τιμονιών υπολείπονται της δόνησης και έχουν την αίσθηση οτι κουνάτε απλά ένα πλαστικό δίσκο στον αέρα. Αυτή η συσκευή δονείται οργισμένα μόλις το περιστρέψτε μετά απο το επιτρεπτό σημείο, προσθέτοντας απλώς λίγο ρεαλισμό, στο

Mario Kart και τα παρόμοια.

 
 
Vibrating τροχός
 
5. Logitech Cordless Keyboard

Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε με τον εκπληκτικά ισχυρό web browser του Wii με αυτό το μεσαίου μεγέθους, χρωματιστό πληκτρολόγιο Δεν είναι απλά ένα πληκτρολόγιο PC ελαφρώς πειραγμένο, αλλά τα κουμπιά που χρειάζονται στη χρήση του Wii έχουν αφαιρεθεί. Είναι επίσης πρακτικό είναι για δακτυλογράφηση στο chat του παιχνιδιού, αφού μπορεί και λειτουργεί παράλληλα με το Wiimote.

 
Logitech ασύρματο πληκτρολόγιο


6. Wiipoints

Ένα κουπόνι δώρου για να αγοράσετε παιχνίδια και να κατεβάσετε περιεχόμενο από το ηλεκτρονικό κατάστημα Wii.

 
 
Wii Points
 
7. Gioteck Stagelight

Το lightshow λειτουργεί με μπαταρίες και απαιτεί κανενός είδους σύνδεση με το ίδιο το Wii απλά λαμβάνει τον ήχο. Συγκεκριμένα, αλληλεπιδρά με όλα τα μουσικά παιχνίδια όπως το Guitar Hero και το Rock Band ρίχνοντας χρώματα ανάλογα με τη μουσική. Εάν είστε κολλημένοι με τη μουσική τότε θα σας αρέσει πολύ

 
 
Gioteck stagelight
 

8 Wireless Datel Duo-Fx Nunchuck

Αυτή η ενόχληση απο το καλώδιο μεταξύ του Wiimote και Nunchuck μπορεί τελειώσει μετά απο αυτό. Αυτή η εναλλακτική λύση μπορεί να μην είναι αρκετά ωραία όπως το επίσημο Nunchuck, αλλά καταργεί το καλώδιο βάζοντας ένα μικρό κουτάκι στο Wiimote ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει χωρίς καλώδια. Σας δίνει πολύ περισσότερο χώρο για άγρια κουνήματα των χεριών σας.

Ασύρματη ντουέτο-fx

9. CTA Bowling Ball, £ 20

Ένας από του πολλούς διεκδικητές για το πιο γελοίο Wii Περιφερειακό, αλλά είναι εξαιρετικά δελεαστικό. Σπάει στη μέση έτσι ώστε να μπορείτε να εισαγάγετε ένα Wiimote, και έχει τα δικά του κουμπιά στην κορυφή. Είναι στην ουσία μια μπάλα μπόουλινγκ μόνο 1.2kg, γι ‘αυτό μην ανησυχείτε μην χτυπήσετε τους καρπούς σας.

 
CTA μπάλα μπόουλινγκ

Shopping Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε