weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Κυκλοφόρησαν νέοι χάρτες για το Halo Reach!

Κυκλοφόρησαν νέοι χάρτες για το Halo Reach!

Spartans, λάβετε θέσεις για μια νέα άσκηση θάρρους και προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τους Covenant! Η μάχη για τον πλανήτη Reach αναζωπυρώνεται σήμερα με την παγκόσμια κυκλοφορία τριών καταπληκτικών νέων χαρτών για πολλαπλούς παίκτες, στο κορυφαίο blockbuster παιχνίδι δράσης του 2010, το «Halo: Reach».

Διαθέσιμο αποκλειστικά στο Xbox LIVE έναντι 800 Microsoft Πόντων, το «Halo: Reach» Defiant Map Pack περιέχει τρία μεγαλειώδη πεδία μάχης με φόντο τον πολιορκημένο πλανήτη – μεταξύ των οποίων και ο πρώτος downloadable χάρτης Firefight!

Με τα μέτωπα της μάχης να τοποθετούνται σε ένα γιγάντιο διαστημικό σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά, αρκετά πιο πάνω από τη φλεγόμενη επιφάνεια του πλανήτη, κρυμμένα μέσα στο δάσος μιας ερημικής στρατιωτικής βάσης εκπαίδευσης και σκαμμένα στα ερείπια ενός ορυχείου, το Defiant Map Pack φέρνει υπέροχα νέα περιβάλλοντα για αγώνες Firefight και όλες τις λειτουργίες παιχνιδιού πολλαπλών παικτών.

Condemned: Εδώ οι μάχες λαμβάνουν χώρα πάνω στον Orbital Station Gamma, έναν γιγάντιο διαστημικό σταθμό σε τροχιά πάνω από τον πλανήτη Reach. Πριν από τη σαρωτική εισβολή των Covenant, ο Orbital Station Gamma εξασφάλιζε την επικοινωνία μακράς εμβέλειας για τους στόλους των UNSC και αποτελούσε τη μοναδική σανίδα σωτηρίας ανάμεσα στον Reach και στη Γη.

Κατά τη διάρκεια της Μάχης του Reach, ο σταθμός υπέστη τις τρομακτικές επιπτώσεις από την εισβολή των Covenant, ωστόσο λίγα οχυρωμένα τμήματα παραμένουν αλώβητα και είναι έτοιμα για μάχη. Το επεισόδιο Condemned υποστηρίζει 6-12 παίκτες σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων παιχνιδιού γεμάτων δράση, όπως οι Team Slayer, Team Objective και Free for All.

Highlands: Ο χάρτης του Highlands μας τοποθετεί στο άκρως απόρρητο Στρατιωτικό Κέντρο Εκπαίδευσης του πλανήτη Reach. Το κέντρο είναι μία τεράστια, δασώδης περιοχή, όπου οι υπερ-στρατιώτες Spartans εκπαιδευόταν πολύ καιρό πριν ξεκινήσει ο πόλεμος με τους Covenant.

Κατά τη διάρκεια της Μάχης του Reach, το κέντρο εκπαίδευσης αποτέλεσε το επίκεντρο επικών μαχών ανάμεσα στους εξωγήινους εισβολείς και σε μία ομάδα Spartans που χρησιμοποίησαν την εξοικείωσή τους με τα συγκεκριμένα εδάφη εκπαίδευσης των UNSC για να αποκομίσουν σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα… Βέβαια, δεν επιβιώνουν όλοι όσοι τολμούν να μπουν σε αυτά τα δάση. Στο Highlands η μάχη επεκτείνεται σε μαζική κλίμακα για 8 – 16 παίκτες, στα Big Team Battle, Team Slayer και Team Objective.

Unearthed: Στο Unearthed η μάχη για τον πλανήτη Reach εκτυλίσσεται σε ένα μεγάλο ορυχείο και κέντρο επεξεργασίας τιτανίου, στην περιοχή Viery του πλανήτη που δεν ελέγχεται από το στρατό. Το συγκεκριμένο ορυχείο είχε κατασκευαστεί για να αξιοποιηθεί το τιτάνιο που βγήκε στην επιφάνεια μέσα από έναν τεράστιο κρατήρα μετεωρίτη. Το τιτάνιο που παράγεται εδώ χρησιμοποιείται σε μεγάλο μέρος του εξοπλισμού της UNSC, από το σκελετό των Warthog έως τη θωράκιση πλοίων όπως το UNSC Pillar of Autumn με επένδυση πάχους ολόκληρων μέτρων.

Αν και η συγκεκριμένη εγκατάσταση εγκαταλείφθηκε γρήγορα όταν οι Covenant έφθασαν στον Reach, εξακολουθεί να έχει τεράστια στρατηγική (αλλά και οικονομική) σημασία και σύντομα τόσο οι άνθρωποι όσο και οι Covenant θα εμπλακούν ξανά σε μάχη για την ανάκτηση του ελέγχου της. Ο χάρτης Unearthed επιτρέπει μέχρι και σε 4 παίκτες να εξαπολύσουν μια μαζική επίθεση ενάντια στους Covenant στο Firefight και σε τύπους παιχνιδιού Firefight όπως το Generator Defense.

Το Defiant Map Pack, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Certain Affinity, συμπεριλαμβάνει ολοκαίνουρια Achievements συνολικής αξίας 150 πόντων στο Gamerscore.

Παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου πακέτου χαρτών, το «Halo: Reach» διατίθεται στο Games on Demand προσφέροντας σε όποιον δεν έχει ζήσει ακόμα την εμπειρία του συνταρακτικού prequel της τριλογίας «Halo» έναν εύκολο τρόπο για να καταταχθεί εθελοντικά στο πλευρό της Noble Team και να ριχτεί στη μάχη ενάντια στους αντιπάλους του!

Πριν βυθίσετε τις μπότες σας στα χαρακώματα, φροντίστε να παρακολουθήσετε το νέο βίντεο Κόκκινοι εναντίον Μπλέ που διατίθεται σήμερα στο HaloWaypoint.com, με χρήσιμες συμβουλές και στρατηγικές από τους φημισμένους δημιουργούς των γραφικών του παιχνιδιού για το πώς να κατατροπώσετε τους online αντιπάλους σας στους ολοκαίνουριους χάρτες.

#TAGS MM