Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPad!

Μετά από πολλές φήμες, και διάφορες διαρροές πληροφοριών στο διαδίκτυο, το Facebook κυκλοφόρησε επιτέλους την επίσημη εφαρμογή του για το iPad.

Η νέα εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου διαθέτει όλες τις βασικές επιλογές που έχει ο χρήστης για να ενημερωθεί για τα νέα των Facebook-φίλων του και φυσικά να ενημερώση για τα δικά του…

Έτσι μέσα από μια γραμμή πλοήγησης προβάλονται τα νέα των χρηστών (News Feed),  τις φωτογραφίες, τα μηνύματα, τις διάφορες ομάδες καθώς και τις ρυθμίσεις ενώ δεν λείπουν, το chat, οι ενημερώσεις κατάστασης (status), η αναζήτηση και τα υπόλοιπα  χαρακτηριστικά του Facebook.

Η προβολή των φωτογραφιών και των βίντεο, των χρηστών γίνεται σε πλήρη οθόνη ενώ η πλοήγησή τους γίνεται με ένα απλό άγγιγμα ενώ παράλληλα υποστηρίζει και τη λειτουργία Airplay για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν Facebook βίντεο μέσω των Apple TV τους ή από άλλες συσκευές Apple.

Η εφαρμογή όμως εκτός από την βασική χρήση του Facebook προσφέρει στο χρήστη και  τη δυνατότητα να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια σε πλήρη οθόνη κι έτσι να μπορεί να παίζει όπου και αν βρίσκεται.

Τέλος η το Facebook app υποστηρίζει HD βίντεο και Airplay, ώστε

Το Facebook για iPad διατίθεται δωρεάν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε