Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε το νέο iOS 4.1!

H Apple ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης iOS 4.1 για τις φορητές συσκευές της.

To πολυαναμενόμενο update που προσθέτει νέες λειτουργίες στα iPhone 4 και λύνει τα προβλήματα όσων έχουν iPhone 3G επιτέλους κυκλοφόρησε.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι κάτοχοι του iPhone 3G σχετικά με τις επιδόσεις του κινητού και την αργή φόρτωση των εφαρμογών με την αναβάθμιση του iOS 4.0 φαίνεται να διορθώθηκαν σε κάποιο βαθμό με την έκδοση 4.1 αλλά δεν φτάνουν τα επίπεδα που έιχε η παλαιότερη έκδοση 3.1.3 του iOS.

Έκτος από την επίλυση των προβλημάτων στις επιδόσεις της συσκευής τους, οι κάτοχοι του iPhone 3G δεν πρόκειται να δουν καμία νέα λειτουργία.

Από την άλλη οι κάτοχοι του νέου iPhone 4 μπορούν πλέον να τραβήξουν φωτογραφίες HDR που είναι ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο τραβάει πολύ γρήγορα 3 φωτογραφίες και στη συνέχεια τις συνδιάζει με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης προστέθηκε η νέα υπηρεσία Game Center που υπόσχεται μία πιο social διάσταση στα παιχνίδια ενώ τέλος μελλοντικά θα υπάρχει και η δυνατότητα upload HD βίντεο μέσω Wi-Fi αλλά και ενοικίασης ταινιών απευθείας από τη συσκευή η οποί δεν θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε