Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε το νέο Office 2010!

Η Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση από σήμερα των νέων προϊόντων της Microsoft Office 2010, Microsoft Visio 2010 και Microsoft Project 2010.

Η εμπορική διάθεση του Office 2010 στην αγγλική γλώσσα ξεκίνησε την Τρίτη 15 Ιουνίου, ενώ η αντίστοιχη έκδοση στα ελληνικά θα φτάσει στα καταστήματα στις 27 Αυγούστου, ανακοίνωσε την Τρίτη η Microsoft Ελλάδας.


Επιπλέον, το νέο προϊόν της Microsoft διατίθεται με την αγορά επιτραπέζιων και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών από τους διάφορους κατασκευαστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony και Toshiba.

Υπολογίζεται ότι, μέσα στον επόμενο χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα διαθέτουν προ-εγκατεστημένη μία από τις τρεις εκδόσεις: Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 ή Office Professional 2010.

Εξάλλου, για πρώτη φορά, οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν σε καταστήματα λιανικής πώλησης μια Κάρτα Ενεργοποίησης Προϊόντος (Product Key Card) για να ενεργοποιήσουν το προ-εγκατεστημένο Office 2010 σε νέους υπολογιστές.

Ακόμα, όσοι θέλουν θα μπορούν να “κατεβάσουν” το Office 2010 απευθείας μέσω διαδικτύου από το Office.com σε έναν παλιό υπολογιστή, ενώ για πρώτη φορά περιλαμβάνει δωρεάν online εκδόσεις του Word, του Excel και άλλων εφαρμογών οι οποίες τρέχουν μέσω του browser κίνηση μάλλον απαντητική στο Google Docs

 

Τέλος το 75% από τους 7 εκατ. χρήστες που εγκατέστησαν τη δοκιμαστική (beta) έκδοση του Office 2010, ήθελε να αγοράσει το νέο Office 2010 μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε