Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Marketplace για το Office 365 και στην ελληνική αγορά

Tο Office 365 Marketplace, ήρθε στην ελληνική αγορά και προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις λύσεις λογισμικού που λειτουργούν πάνω στην πλατφόρμα συνεργασίας και επικοινωνίας Office 365 της Microsoft.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται τόσο στις επιχειρήσεις που έχουν ήδη συνδρομή στο Office 365, όσο και στις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε στάδιο αναζήτησης των δυνατοτήτων αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, στοχεύοντας στην καλύτερη οργάνωση των λειτουργιών τους.

Στο Marketplace του Office 365 οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αναζητήσουν, βάσει κριτηρίων, τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, μέσα από ένα πλήρες φάσμα επιχειρηματικών λύσεων και εφαρμογών που προτείνονται από ελληνικές εταιρίες πληροφορικής, που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft.

Tο ελληνικό Marketplace για το Office 365, στο οποίο περισσότεροι από 30 συνεργάτες της Microsoft έχουν αναρτήσει τις εφαρμογές τους, φιλοδοξεί να αναδειχτεί σε δυναμικό σημείο συνάντησης των ελληνικών εταιριών πληροφορικής με τις ελληνικές επιχειρήσεις, όσον αφορά σε εφαρμογές και λύσεις που βασίζονται στο Office 365, αλλά και στις cloud τεχνολογίες της Microsoft.

Επιπλέον, διευκολύνει τους συνεργάτες της Microsoft σε επίπεδο προβολής και διάθεσης των υπηρεσιών που αναπτύσσουν σε ήδη υπάρχοντες, αλλά και νέους πελάτες.

Το Office 365 παρέχει συνδυαστικά υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλατφόρμας συνεργασίας στο σύννεφο, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και ηλεκτρονικών συσκέψεων και δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών του Office μέσω συνδρομητικού μοντέλου.

 Η υπηρεσία αυτή διατίθεται μέσω μιας ευρείας ποικιλίας προγραμμάτων, με προκαθορισμένο μηνιαίο κόστος από €2 μέχρι €27 ανά χρήστη το μήνα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, από τις μεγαλύτερες μέχρι τις μικρότερες.

Τέλος, η αποτελεσματικότητα της αξιοποίησης του Office 365 έχει καταγραφεί κατά την περίοδο χρήσης της δοκιμαστικής τους έκδοσης, σε περισσότερους από 200.000 οργανισμούς, όπου παρατηρήθηκαν υψηλά ποσοστά μείωσης του κόστους για πληροφοριακά συστήματα, έως και 50% κατ’ εκτίμηση.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να δοκιμάσουν το Office 365 δωρεάν για 30 ημέρες, κάνοντας εγγραφή ή επικοινωνώντας με τον κατά τόπο συνεργάτη της Microsoft.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε