Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Social Experience Forum!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Social Experience Forum!

Στο πρώτο Social Experience Forum είδαμε τις τάσεις του μέλλοντος αλλά και πολλές πετυχημένες και αναγνωρισμένες πρακτικές

Δεκάδες επαγγελματίες, social media experts, digital marketeers, σημαντικά στελέχη και διακεκριμένοι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  12 κορυφαίους ομιλητές, σε ένα διαφορετικό συνέδριο που ξεχώρισε για το περιεχόμενο του. 
Ελεωνόρα Βουτυράκη - Media Relations and Public Affairs, Vodafone CU
Αναγνωρισμένα ελληνικά και διεθνή brands, εξειδικευμένοι digital Experts, σημαντικοί επιχειρηματίες & top influencers, εστίασαν όχι μόνο στις πλέον αναγνωρισμένες πρακτικές αλλά παρουσίασαν κυρίως τις τάσεις του μέλλοντος. 
Γιώργος Βελλίδης - Senior Marketing Manager, TEMES SA Costa Navarino
Το Social Experience Forum αποτέλεσε ουσιαστικά το πρώτο συνέδριο που απεύθυνε το λόγο μέσα από τρεις διαφορετικές ενότητες – brands, people, experts – και ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μείγμα ομιλητών που διαμόρφωσαν ένα 360º ολοκληρωμένο κάδρο. 
Ηλίας Σούσης - Head Of Domestic and Youtube in Google covering Greece, Cyprus, Malta
Στο πρώτο session, το Comedy Lab, το Costa Navarino, το Stoiximan.gr και η Vodafone CU παρουσίασαν σημαντικά case studies & best practices της παγκόσμιας αγοράς. Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ναταλία & Νεφέλη Γεωργαλά και ο Jeremy ανέβηκαν στη σκηνή του Social Experience Forum στο δεύτερο session και ανέλυσαν τα social media και τις digital πρακτικές από τη πλευρά των influencers. Το τρίτο session ξεχώρισε με τη ομιλία του διεθνή brand strategist Peter Economides, ο οποίος καθήλωσε το κοινό για ακόμα μία φορά μέσα από μία ξεχωριστή ομιλία, ενώ ο Αποστολής Αιβάλης, ο Θάνος Γιαμάς και ο Ηλίας Σούσης Head of Domestic Market & YouTube της Google, άφησαν το δικό τους στίγμα στη σκηνή του πρώτου Social Experience Forum. 
Μάρκος Σεφερλής
 
Μαίρη Συνατσάκη - Influencer
 
Peter Economides - Brand Strategist
 
Θάνος Γιαμάς - IO Task Managing Partner
 
Τόλης Αϊβάλης - Business & Marketing Strategist
 
 
H ομάδα του Social Experience Forum ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου – δίνοντας την υπόσχεση καθιέρωσης ενός δυνατού, ξεχωριστού θεσμού.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε