Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μία ιστοσελίδα που “σπάει” online, την iOS συσκευή σας!

Ένα κενό ασφαλείας στον Safari είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας που μπορεί και κάνει jailbreak στην iOS συσκευή σας με μία απλή κίνηση.

Οι προγραμματιστές που ασχολούνται με το ξεκλείδωμα του iPhone και γενικότερα των iOS συσκευών, κυκλοφόρησαν μία online εφαρμογή που μπορεί και κάνει jailbreak στη συσκευή σας με μία απλή κίνηση.

Έτσι λοιπόν, όποιος χρήστης μπει από την iOS συσκευή του στη διεύθυνση Jailbreakme.com, μπορεί πατώντας απλά το κουμπί “Free” και με μία δεύτερη επιβεβαίωση, να “σπάσει” τη συσκευή του. Τόσο απλά!

Σίγουρα αυτό το jailbreak αποτελεί το πιο απλό jailbreak που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ενώ λειτουργεί κανονικά και στα iPad 2 που έχουν εγκαταστημένο το iOS 4.3.3 καθώς και στα iPhone 4 με την τελευταία έκδοση του iOS.

Η ιστοσελίδα αυτή  φαίνεται πως εκμεταλλεύεται ακόμα ένα κενό ασφαλείας που υπάρχει στο Safari και η Apple δεν το έχει διορθώσει ακόμα, όμως σίγουρα μετά από αυτό το πιο πιθανό είναι πολύ σύντομα να δούμε κάποιο update…

Τέλος η Apple από την πλευρά της, προειδοποιεί ότι όσοι έχουν κάνει jailbreak στα iPhone, iPod ή iPad ακυρώνει αυτόματα και την εγγύησή του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε