Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μία μικρή γεύση από τα γραφεία της Google στο Δουβλίνο!

Μία μικρή γεύση από τα γραφεία της Google στο Δουβλίνο!

Η Google κυκλοφόρησε μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι τα γραφεία της στο Δουβλίνο.

Tα γραφεία της Google στο Δουβλίνο, βρίσκονται στο ψηλότερο εμπορικό κτίριο της πόλης που ονομάζεται Montevetro και στεγάζουν τις υπηρεσίες της εταιρείας για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. 
 
Λόγω των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία, στα γραφεία αυτά δουλεύουν υπάλληλοι από 38 διαφορετικές χώρες και φυσικά αν κάποιος τα επισκεφθεί θα ακούσει να μιλάνε εκεί 46 διαφορετικές γλώσσες οπότε η εταιρία προσπαθεί με το σχεδιασμό των γραφείων της να τους ικανοποιήσει όλους.
 
Έτσι λοιπόν στον σχεδιασμό των γραφείων, που ανέλαβε η εταιρεία Camenzind Evolution, έβαλε πολύ χρώμα και φως δημιουργώντας πολλούς διαφορετικούς θεματικούς χώρους οι οποίοι ενισχύουν την ιδιωτικότητα αλλά και τη συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων. 

Εκτός όμως από το κομμάτι της εργασίας τα γραφεία της Google στο Δουβλίνο, όπως και στις άλλες χώρες άλλωστε, προσφέρουν στους εργαζόμενους γυμναστήριο με personal trainer, πισίνα, καφετέριες με δωρεάν φαγητό και καφέ, χώρο ψυχαγωγίας με video games, καθώς και μία Google Ιρλανδέζικη pub που προσφέρει δωρεάν, Ιρλανδέζικη μπύρα.


 

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε