Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μην το πετάς… Xariseto!

Ένα εκπληκτικό site που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς χρήστες που χρειάζονται κάποια αντικείμενα ή θέλουν να ξεφορτωθούν κάποια άλλα.

Πολλές φορές έχετε καθαρίσει την αποθήκη ή το πατάρι σας ή ακόμα και τη ντουλάπα σας κι έχετε ανακαλύψει διάφορα ξεχασμένα πράγματα τα περισσότερα από τα οποία δεν τα χρησιμοποιείτε και τελικά καταλήγουν στα σκουπίδια.

Το πρωτοποριακό site-forum xariseto.gr έρχεται να δώσει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αφού βασικό στόχο έχει να μειώσει τον όγκο των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές όταν δεν τα χρειάζεται κάποιος απλά χαρίζοντάς τα μέσα από την ιστοσελίδα σε κάποιον άλλο που το χρειάζεται.

Μπαίνοντας στο site ο χρήστης μπορεί να δει διάφορες αγγελίες προσφοράς αλλά και ζήτησης από όλη την Ελλάδα, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (Φαρμακεία Αττικής και Θεσσαλονίκης, ταχυδρομικούς κώδικες, πρατήρια καυσίμων κλπ).

Μέσα από το forum όμως μπορεί να ψάξει καλύτερα για κάτι που χρειάζεται ή να βάλει αγγελία για κάτι που δεν χρειάζεται.

Συνολικά πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία, στην οποία ο δωρητής ξεφορτώνεται κάτι που δεν χρειάζεται, και ο παραλήπτης βρίσκει αυτό που θέλει δωρεάν πάντα αφού απαγορεύεται αυστηρώς η άμεση ή έμμεση πώληση των αντικειμένων που διακινούνται στην ιστοσελίδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε