Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Mind the Buzz, το απόλυτο ελληνικό παιχνίδι γνώσεων για iOS!

Το Mind the Buzz είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ελληνικά παιχνίδια γνώσεων που κυκλοφορούν για iPhone και πλέον και για iPad με HD ανάλυση.

 
Το Mind the Buzz είναι το πρώτο Ελληνικό παιχνίδι γνώσεων, με πάνω από 5.000 ερωτήσεις και 11 κατηγορίες γνώσεων. Κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012 και μέσα σε λίγες μέρες κατέκτησε την κορυφή των παιχνιδιών στο Ελληνικό App Store, ενώ στους 2 μήνες κυκλοφορίας του, έσπασε το ρεκόρ των 500.000 παρτίδων από τους δεκάδες χιλιάδες φανατικούς παίχτες που παίζουν καθημερινά, ενώ παράλληλα μαθαίνουν και κουρδίζουν το μυαλό τους.
 
Διαθέτει μοναδικά γραφικά και ηχητικά εφέ καθώς και πολύ μεγάλο εύρος κατηγοριών, από επιστήμη και αθλητικά μέχρι κινηματογράφο και ιστορία, το Mind the Buzz προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και γνώσης, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, ευφάνταστα παράσημα και δυνατές αναμετρήσεις φίλων στο Facebook για το υψηλότερο σκορ!
 
Η νέα, universal έκδοση για iPad είναι σχεδιασμένη και για Retina οθόνες στην τιμή των 1,79€, ενώ όσοι έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή στο iPhone τους, θα την έχουν εντελώς δωρεάν και σε iPad HD. 
 
Όσοι χρήστες θέλουν απλά να δοκιμάσουν το παιχνίδι, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη Lite έκδοση που περιλαμβάνει απλώς περιορισμένες κατηγορίες γνώσεων.
 
Τέλος οι τεχνικοί του Mind the Buzz ετοιμάζουν και έκδοση του παιχνιδιού για Android συσκευές, καθώς και λειτουργία “Multiplayer” για ομαδικό παιχνίδι!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε