Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Mοναδικές υπηρεσίες διαδραστικής τηλεόρασης από την Ericsson και τη MediaCorp!

Η διαδραστική τηλεόραση και οι υπηρεσίες της είναι πλέον πολύ σημαντικές για τα Μέσα και τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για να μπορούν να ικανοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα τους καταναλωτές.

Η MediaCorp, ο κορυφαίος οργανισμός Μέσων της Σιγκαπούρης, επέλεξε την Ericsson για την παροχή και διαχείριση των νέων over-the-top υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης για τους πελάτες της.

Αυτή είναι η πρώτη σύμβαση υπηρεσιών διαχείρισης της Ericsson με εταιρεία Μέσων στην Ασία και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών λύσεων της Ericsson, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν περιεχόμενο video οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε μια ευρεία γκάμα συσκευών.

Οι on-demand και over-the-top τηλεοπτικές λύσεις είναι πλέον πολύ σημαντικές για τους ιδιοκτήτες Μέσων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, καθώς οι τηλεοπτικές συνήθειες των καταναλωτών αλλάζουν και δημιουργείται η επιθυμία για παρακολούθηση τηλεόρασης οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της MediaCorp, αυτή η συμφωνία υποστηρίζει την επέκταση δραστηριοτήτων τους και θα βοηθήσει στην οικοδόμηση άμεσης, διαδραστικής  σχέσεις με τους καταναλωτές.

Η Ericsson θα προμηθεύσει, θα ενσωματώσει, θα διαχειρίζεται και θα είναι υπεύθυνη λειτουργίας για την ολοκληρωμένη end-to-end τεχνική λύση για πέντε χρόνια.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε