Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Mozilla ετοιμάζει τρεις νέες υπηρεσίες!

mozilla logo

Η Mozilla ανακοίνωσε τρία νέα πολύ ενδιαφέροντα projects πάνω στα οποία εργάζεται τον τελευταίο καιρό και αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα 

Το πρώτο project πάνω στο οποίο δουλεύει η Mozilla φαίνεται να είναι μία μια λειτουργία εισαγωγής κειμένου χρησιμοποιώντας τη φωνή του χρήστη την οποία θα ονομάσει Voice Fill και η οποία για πολλούς χρήστες δεν θα είναι κάτι το νέο μιας και ο ανταγωνισμός προσφέρει κάτι παρόμοιο εδώ και πολύ καιρό.

Το δεύτερο ονομάζεται Notes και στην ουσία είναι αυτό που φαντάζεται κάποιος, δηλαδή ένα μπλοκ σημειώσεων στην αριστερή πλευρά του browser για να μπορεί να κρατάει ο χρήστης σημειώσεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Το τρίτο Project όμως πάνω στο οποίο δουλεύει η Mozilla φαίνεται να είναι και το πιο ενδιαφέρον μιας και θα επιτρέπει στο χρήστη να στέλνει αρχεία έως 1GB σε κάποιον χρήστη τα οποία θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες, ενώ μετά την παραλαβή τους θα διαγράφονται αυτόματα.

Φυσικά και τα τρία projects είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι σίγουρο ότι θα θα ενσωματωθούν οριστικά σε κάποια μελλοντική έκδοση του Firefox αν η εταιρία δεν σιγουρευτεί πρώτα ότι οι χρήστες τα θέλουν .

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις